Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto probosanski mediji ne bojkotuju konferenciju osobe koja godinama negira drzavu BiH, genocid, zastavu itd. Saucesnici ste u svemu tome.
A ne , no je Ruanda problem. Da vam kaže vaš manijak , fašističke zlikovce, huškače, pljačkaše, otimače i ubice , Milorada, Dragana i Bakira što prije uhapsiti i suditi im kao poslijeratnim zločincima i ratnim profiterima!!
Za dom!! SPREMNI!!
E moj Dodo . Rokni se sam .Bolje nego da te razvlace po cesti kao Gadafija
Inzko je najgori visoki predstavnik, od kad su se svi ostali izredali, ne radi ništa...važno je talasati bez veze..i dalje zaoštravati protivničke strane, pa KAKO BI CIJELA "EKIPA" koja je u velikoj mjeri zakuhala situaciu u BIH mogla biti održiva u drugačijim okolnostima?
Selam i pozdrav iz Njemacke imal sta novo kod vas u Bosni
Medo brundo ne ponašaj se ludo medo brundo ne postoji čudo
Ne mogu da vjerujem kako Medo levati svoje biračko tijelo. Svaka čast! Radmanović, po Dudukovoj direktivi, prihvatio i potpisao sve sto je trebalo za NATO, a on sad kao kategorički protiv. Dobrica im je tačno uzeo mjeri i nema dalje...
@Darth_Vader_007 Ako poznajes zakon i pravo,ima pravo da kaze nema od toga nema nista i da je donjeto pod politickim pritiskom,nisi svjestanda je 100 odluka donjeto od toga nema nista ako Srbi tako odluce,Republika Srpska to ima pravo u svakom momentu da stopira sto smatra da nije u njenom interesu,srpski clan predsjednistva,srpski predstavnici u domu naroda i parlamentarnoj skupstini,sve legalno legitimno.Tako sjasi sa te mantre ovaj rekao ovom da glasa sad ne priznaje.Nikada necete uci u nato
Ima ljudi koji "daju" a ne objave to na sva zvona i ne vodaju režimske novinare da to prikažu javnosti!!!!!
On je sada glavni Baja, Dodiče!
Vjeruj Mile , da ces da se kajes sto si sada kocnicar , ja bih ti savjetovao mani se corava posla kad tad ces biti donji, Pa ti to najbolje znas , sad te tvoji savjetnici savjetuju , ali to je vizionarski koliko od Sarajeva do Tarčina.. Vucic Putin ili ti neki ce te pustiti niz vodu cim im nebudes potreban. Promijeni plocu da nam bude u BiH svima bolje Vjeruj mi bit ces pobjednik.
" naveo je Dodik, dodavši kako Inzkov govor više niko ne uzima za ozbiljno." Ima pravo, evo dokaza, citat fragmenta iz govora stalna predstavnice Velike Britanije pri UN : "... ..sve dok se nastavi taj antagonistički pristup prema Bosni kao državi, OHR i bonske ovlasti i dalje će biti neophodne. Stoga, želim naglasiti vrlo čvrstu podršku Ujedinjenog Kraljevstva vama, visoki predstavniče, i vašem timu." Eh, pusto Dodikovo "niko", idiot!
Manite se politike, nek narod jede, da je sit! Mahmuni, ako ne vrijeđam majmune. Dosta nan le Mila, Bakira u onog Franjovog krivousnog. Pu!
Ovaj mi Dodick sve više liči na onu životinju sa gulaša
Slažem se 101% za Inzcka, kao bošnjaci ga drže eto neka ako zatreba a on sve ove godine ni papirića nije pomaknuo za bilo koga osim za sebe. Ovu agoniju doista treba prekinuti pa neka se nešto pokrene...što god...narod umoran...
AKO JE SOU BIZNIS U PITANJU, VELIKI BOSANSKI KATOLIK RONHIL NEMA KONKURENCIKU. MA BRAVO DJIKI.
Katolički i pravoslavni majmuni, đe vam je Mile? Pu, sram vas bilo!. Držat ćemo vas u BiH, radi uzorka, u ograničenim količinama. Pu!!!
od kojih si ti Bašića?