Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je RS, radioaktivna supstanca?
@DiksonDiki 23%,atma!!! Nama je Republika Srpska, taman taman!!!
Putin: 'Vidi ovo opet?! Ko si ti ono, Cecen?' Baja: 'Nisam druze Staljine, pardon Putine. Ja sam Milokrad Krmak Dodik. Znas onaj sto psuje amerikance, evropu.. i tako' Putin: 'Aha, ajd par sljicica i moram dalje.' Dodik: 'Hvala, gospodaru. Ovaj, ja sam iz Repubke Svrpske, hee hehe' Putin: 'Haha, aa onaj Borat. My name of Milorad Baja, haha. Harasho' Dodik: 'Ja volim Rusiju. Rusija odljicna. Ja vas pozivam da dodjete. Ja. Ja dobijem izbore a vi radite sta hocete.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ne treba biti puno pametan pa sagledati povijesnu situaciju od Ilije Garašanina, preko Dobrice Ćosića, Radovana Karadžića, Ratka Mladića, do Milana Martića pa vidjeti kako je "ideja" o jedinstvu Srba u jednoj državi samo u 20. vijeku izazvala doslovno pomor Srba. Baš Srba. Ne treba veliko istorijsko znanje pa da se čovjeku zavrti u glavi šta je srpski narod preživio zbog ove "ideje" od svojih "očeva".
Isto ko Vucko. Jedan dan ljubi dupe Istoku drugi zapadu. A neko dan slali onu svoju muskaru Cvijanovic da se dodvori Trampu.
velika stvar..haha..Do-do jesi li stvv.sioo na Putina ;)
Kupuješ li Milokrade helikoptere i sisteme 300? Pa jajde slugonjo izvuci se i iz Putkovog pakaša i pogledaj svoj narod. Lipsavaju u bijedi! A čik da se Mladenu pojaviš na biljegu!
Produžio mu je lanac za dva metra. Ko naiđe nek se čuva.
Samo tamo i možeš svi se okreću zapadu jedino dodik prema istoku tuga i žalost političara u bih
Stalo im je do RS kao što je i Erdoganu stalo do Federacije i BiH, kao do lanjskog snijega. Taman toliko kad im budemo trebali za kakav eksperiment i neko globalno potkusuravanje...
savjetnici koje debelo placa mu rekli idi sjedi u kafetariju naice tuda a mi cemo reci njegovim ljudima da sjedne dok ne napravimo fotku. jbi ga bolje od zelje stalkera koji pravi selfije po pola kilometra od odlazece administracije. Ili je bila dolazeca ..... kako god krezube ovce su ga opet osjetile u pakasu i sretne su
Ma blento jedan nisi se ti s njim sastao nego se čovjek slučajno o tebe očeša u nekakvom predvorju...??? Te laži ti još samo CHCD botovi puše ... istina, treba priznat da si ih poprilično oko sebe okupio ...!!!
Ma blento jedan nisi se ti s njim sastao nego se čovjek slučajno o tebe očeša u nekakvom predvorju...??? Te laži ti još samo CHCD borovi puše ... istina, treba priznat da si ih poprilično oko sebe okupio ...!!!
Ti si bolestan!
Velika je stvar sto ti polako ali sigurno padas da te ni putin ne moze spasit.
a,Putin podrzao BIH,
Konjino,Putin tebe samo lozi i smijeti se,ti si Putinu bitan koliko i kurceva dlaka. Sjedi i cuti kocijasu.
hahahahahahahahahahahahahahahahh ! jest ga bakir izhebo !
Jasta BA.. Putina usta bole od razgovora,bas ste se ispricali da valja..😂😂 serem ti se u ta usta smrdljiva