Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lahko je bilo sa ćovom i sa ivanićem... Sad nekako 2:1 ja mislim..to znaći da se niśta nepitaś.
Ma možeš ušima mahati.
Pa ti vec godinama prosipas ratnohuckacku politiku.
Reče Dodik poznat kao nositelj miroljubive politike.
Bosnjaci su pomogli pobjedu "gradjanskog" Komsicu a istovremeno je pobijedila SDA i tu logika prestaje. Mislim da je 100% nemoguce bilo sta promjeniti dok je SDA tu takva kakva jeste. Pitanje je zelimo li zaista normalnu drzavu ili stanje drzave kako je sada. Mozemo se prepirati i lagati jedni druge jos 100 godina....
Razlika između tebe i Komšića i Džaferovića je u tome što njih dvojica nisu bili pizde..kad je trebalo pokazat petlju..za razliku od tebe koji si cijeli rat proveo daleko od rovova baveći se švercom raznih roba..a sad glumis velikog Srbina...ratni profiteru
da vam je čovke izabran vidjeli bi već sada vampirskog bala nad bosnom i hercegovinom. čović i čovići zbog toga sasvim sigurno nikada više neće moći biti izabran da kao član predsjedništva predstavlja bosnu i hercegovinu.
jasno je ko dan da ce tek sada raditi medjunarodna zajednica i visoko predstavnik koji ce smjeniti dodika sa pozicije presjedavajuceg jer je vec jasno krenuo u urusavanje suveriniteta i teritorijalnog integriteta BiH. vrlo brzo on odlazi u zatvor.
ima da te razguze
Trebao bi mu neko javit da je na crnoj listi zbog kršenja dejtona, znači nije kompetentan da serenda o ustavu
Kažeš: "Nije ustavno da visoki predstavnik nametne zakone"
Pa hajde frajeru, obori to na nekom sudu... budi jednom dosljedan :)
Molim novinare da malo popuste sa ovim senzacionalistickim naslovima i da u ovim ludzackim vremenima nedolijevaju ulje na vatru.
DRZ SE MILE JOS SI ZIV..ZA SVE MUKE TI SI KRIV.DAJ JOS MALO DOBRE VOLJE,PA CE OPET BITI GORE..
VLAHAHAHAHAAHAHAHHAAHAHAH a ovaj VLAH je kao MIROLJUBIV a inače RATNA RETORIKA koju prosipa GODINAMA je u MIROLJUBIVE SVRHE? VLAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH... Ufrko se mali vlahistanac. Džaferović je smotan ali Komšić je zafrkan. Doduše neće Dodik ni doći u Šeher, kaže, može do Stočnog CAPAJEBA ili linkom iz Kninske Luke. Ako nogu na tlo Federacije stavi, možda u bajbukani završi. Ipak je lik na CRNIM AMERIČKIM LISTAMA...
Evropa na ovo sve kaze; sacekacemo jos jedno 50 godina da ove generacije izumru pa cemo probati ponovo. Oni mogu cekati, mozemo li mi?