Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije važno ko glasa, već ko broji glasove, to je temelj po kojem je Mile već sad proglasio pobjedu.
Znaci listici su vec popunjeni i prebrojani. Sad narod moze glasati.
Ne mogu da imam pozitivan odnos prema onima koji su zaustavili vozilo hitne pomoći, otvorili vrata i oni kao nešto kontrolišu. > Ti si Milokrade zaustavio čitav manji entitet pretresao ga i opljačkao i sada ti smetaju oni - narod koji si opljačkao. Naravno zapadno balkansi fašistički trio se polako podiže, samo je pitanje loliko. Još jedan kontigent za EUFOR stiže. Vjerovali ili ne nisu obavijestili ni Mileta ni Dragana, ni Vučića, a ni Kolindu???
Kako stoji, veliku Srbiju ćete vas dvojica praviti u EU. Na Balkanu možete praviti - samo na kat/ sprat! Što bi rekao - preporučio Dulo.
Jeste li provukli svojim uhljebima kroz usi dok su bili na pauzi za koga moraju glasat i da ostatak rodbine takodje mora to isto inace nema posla ?? Jeste li poceli hodati po selima i dijeliti sadaku jadnim ljudima i govoriti za koga moraju glasati, to je ujedno i zadnje sto ce dobiti dzabe ???
PRAVDA ZA DAVIDA I DŽENANA! Tebi i tvojim kolegama Željku, Bakiru i Čoviću je odzvonilo. Narod se ujedinio i probudio! Ovu jesen neće samo lišće padati već i vaši režimi!
po štoš tamo onda?????
Ne bih rekla glavonja. Tvoje je proslo. SVIĆE!!!
konjo znas pricat za Sarajevo svasta ako te izaberu,morat ces radit u Sarajevu klempo jedan
Zna se ko može slobodno krasti i derati kožu s leđa narodu
Pa ovaj je lik sa američke crne liste. 😁 Poslove sa USA će mu radit žena i Cvijan 😂
Simpatican clanak: http://balkans.aljazeera.net/vijesti/dodik-sprema-srbima-oluju-2
u pobjedu moze biti siguran samo onaj ko namjesta izbore i ko je glasao protiv kamera na izbornim mjestima
Vidi mu krmecje njuske, kako zlobno gleda u mikrofon federalne tv.
Pobjedu mogu imati zato sto im njihovi papci rade na glasackim mjestima, krmcic debeli iso kod kacavendinog favorita da mu posalje koji autobus glasaca.
Nista ti neces doprinjeti za republiku srpsku ako pobjedis, osim sto ce mo se i dalje mrziti.
@KulinBan1189B Ljubavi odavno nema, mržnja truje one koji mrze. Pametni ljudi poštuju jedni druge i rade poslove u kojima nalaze zajedničke interese!