Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Škote, mori Škote, Škote mašala, Do zore je cijela Srpska budna čekala Rezultate, Škote, referenduma, Al' u zoru stade pjesma, poče trauma. Republika Srpska budna sanjala Republiku Škotsku da bi prva priznala, Ali ti nam, Škote, upropasti san, Jer ne želiš svoj entitet skroz nezavisan. Cijelu Srpsku, Škote, ti iznevjeri, A bili smo veći Škoti no Šon Koneri, Viskija popili jezero Loh Nes, A ti, Škote, glavu stavi pod londonski fes. Škote, mori Škote, zar te nije sram Čestitarski što iskidah jutros telegram, Unaprijed što sročih Salmond Aleksi: "Srećno, Škoti! Srećni novi svjetski potresi! Srećna nova svjetska kartografija: Nezavisna Škotska, Srpska, Katalonija, Pridnjestrovlje, sjever Mitrovice, Krim... Nezavisan Vlado Putin, mi na čelu s njim!" Škote, mori Škote, što ne dade glas Države da mnoge nove uđu u atlas, Granice iz snova da se naprave, Ist River da mjesta nema za sve zastave?! Škote, mori Škote, pokvari mi san Da predsjednik Škotske ovdje bude dočekan, Salmonda da primim u Laktašima, "Bože pravde" da mu sviram sa gajdašima, Pa da mu odguslim "Flower of Scotland", On s rakijom, ja s viskijom: "Živio, my friend!"... Pred počasnom gardom da prošetam kilt, A on maskirnu šajkaču s oficirski šilt. Škote, mori Škote, Škote mašala, Mjesto Škotske da je moja Srpska glasala - Kraljica bi pukla poput Habsburga, Laktaši bi bili veći od Edinburga!
:))))))))))))))))))))))))
...ajd, jbt, oplakah :))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako zvuči telegram kada ga piše sekretarica...
vjerovatno je mislio da uputi cestitke pa se u zadnji momenat predomislio
Pristojno rečeno, politički nekorektno, čuj :"Sulejman Tihić ostavio je trag u društvenom i političkom životu Republike Srpske i Bosne i Hercegovine". To kao se radi o dvije države, šuft jedan glavati.
prvo je poslije rata bio funkcioner unutar RS, da bi tek kasnije 2002-e postao clan predsjednistva, dakle drzavni funkcioner
Hahahaha to oni samo onako reda radi ,a da moze sviju bi nas pobio vidi mu glave one svinjske
"Sulejman Tihić ostavio je trag u društvenom i političkom životu Republike Srpske..." Jasta je, njegova krv još uvijek je na zidovima koncetracionih logora u kojim je držan i maltretiran...
"Sulejman Tihić ostavio je trag u društvenom i političkom životu Republike Srpske i Bosne i Hercegovine" Pas ne zna ni ovdje bez provokacije! On se ponasa kao da zivi u nekoj susjednoj drzavi. Koja je to magarcina!
Koliko si zaludjen mrznjom prema Srbima, da ne vidis dalje od svog nosa. Bosna i Hercegocina je drzava koja se sastoji od dva entiteta. Kao takva je medjunarodno priznata, kao i njeni entiteti. Sulejman Tihic je tokom svog politickog djelovanja obavljao vise funkcija na nivou BiH, a izmedju ostalog obavljao je i funkciju potpresjednika NS Republike Srpske, a takodje i narodnog poslanika u periodu od sest godina. Kao takav ucestvovao je u kreiranju zivota u Republici Srpskoj i definitivno je ostavio svoj trag u njoj. Sada, da li se nekome svidja Republika Srpska ili ne, kao i da li se nekome svidja sto je on i kako radio na tim fukcijama, to u ovoj temi nije bitno. Kulturan i posten gest, isti onakav kakav je Putin uputio Dodiku, a koji Dodik prevodi kao podrsku njemu u izbornoj kampanji.
kihote hebote ti ne razumiješ šta sigbos govori. ako je dodo već spomenuo RS onda je u istom kontekstu trebao reći i Federacija BiH a ne djeliti RS od BiH, jer BiH je sačinjena od dva entiteta a to su Federacija BiH i RS, tako da u pravnom prometu može nastupiti samo Federacija, samo RS, ili ako nastupaju obe zajedno onda nastupa BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala !
Nemogu vjerovati, pa zar u tom tijelu ( nemogu reći čovjeku,da ne vrijeđam imenicu ) ima išta ljudsko. Ma dajte,nije to istina. Dodik uradio nešto ljudsko.Malo sutra!!!!!!!!
http://i456.photobucket.com/albums/qq283/Nidza_018/Zajebancije/AJDEcopy.jpg
Slijedeci telegram ide Dodiku sa tugom zbog poraza na izborima. Koja bi budala narednih 4 godine trpili lazi i kradju para iz budzeta
javi se ti sa ovakvim postom 13.10,izgledaces mnogo smjesan..................
Samo izbaci to "iskreno" i ostalo je ok...