"Sulejman Tihić ostavio je trag u društvenom i političkom životu Republike Srpske i Bosne i Hercegovine" Pas ne zna ni ovdje bez provokacije! On se ponasa kao da zivi u nekoj susjednoj drzavi. Koja je to magarcina!
Koliko si zaludjen mrznjom prema Srbima, da ne vidis dalje od svog nosa. Bosna i Hercegocina je drzava koja se sastoji od dva entiteta. Kao takva je medjunarodno priznata, kao i njeni entiteti. Sulejman Tihic je tokom svog politickog djelovanja obavljao vise funkcija na nivou BiH, a izmedju ostalog obavljao je i funkciju potpresjednika NS Republike Srpske, a takodje i narodnog poslanika u periodu od sest godina. Kao takav ucestvovao je u kreiranju zivota u Republici Srpskoj i definitivno je ostavio svoj trag u njoj. Sada, da li se nekome svidja Republika Srpska ili ne, kao i da li se nekome svidja sto je on i kako radio na tim fukcijama, to u ovoj temi nije bitno. Kulturan i posten gest, isti onakav kakav je Putin uputio Dodiku, a koji Dodik prevodi kao podrsku njemu u izbornoj kampanji.
kihote hebote ti ne razumiješ šta sigbos govori. ako je dodo već spomenuo RS onda je u istom kontekstu trebao reći i Federacija BiH a ne djeliti RS od BiH, jer BiH je sačinjena od dva entiteta a to su Federacija BiH i RS, tako da u pravnom prometu može nastupiti samo Federacija, samo RS, ili ako nastupaju obe zajedno onda nastupa BiH.
Prikaži sve komentare (56)