Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar jos postoje telegrami. Meš'čini da toga nema od kad sam rođen a unučad će u školu
Ne priznaje on Bosnu, ne priznaje ni Bosna njega.
Fuj kakva sramota da se uopšte njegovo i njeno ime spomene u istom tekstu. Jedna truhlovina, kriminalac i idiot s jedne strane, i jedna dama, profesionalka i gospođa s druge.
Ubiranje jeftinih politickih poena na tudjoj smrti i zalosti. Mile Duduk.
Umrla Srbijanska glumica u Srbiji pa dotični da se malo uvuče... Da je umrla kakva Bošnjačka glumica, ne bi se ni po guzici počešao. Slina od čovjeka bio i ostao!
Da moze čuti ovo krme, vjerovatno bi povratila od muke.
e nek si vala i ti nesto kulturno uraadio aferim ti bilo
Jako bitna informacija ...nema dalje
Debilu se servira prilika da kao clan kolektivnog sefa drzave i ime svih u BiH izrazi saucesce...a ono ne zna ili nece isto dodje. 🤪
da je u grbu prevrnula bi se , kad bi cula ko joj saucesce izjavljuje
Čovjek uputio najobičniji telegram saučešća a u komentarima Bošnje odmah navale kao bik na crvenu maramu. Onda pišete kako je Mile budala, glup, nebitan lik, da je gotov, da njegovo završilo itd itd. Da li je stvarno tako kako što pišete jer lik vas trola već...............koliko godina?
Pa krmojebu koji su gradjani u pr? To je samo ljudski izrod a grdjani nikad nitis su bbili niti ce biti. Hebo ti svoju brkatu krmocu koja te oprasi u pakas.
dodik u krupnom planu? klix sistemski diže tlak bošnjacima ;)
onje sad gospodin
Ona odlazi u legendu slavnih a ti ces vepru na politicki otpad. Koji paradoks !!!