Komentari (336)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koje je ovo glupiranje sa ovim 9 januarom nek slave sta im se slavi koga boli Q....
u mojem veku nisam video da jedan narod toliko mrzi svoju drzavu i podriva je kao sto to rade bosnje.Kad ce vec jednom da shvate da je Srpska nasa zajednicka domovina i otadzbina i da druge nemamo.Sto pre to prihvatimo kao realnost to ce nam svima biti lakse.A kome se ne svidja u RS-u volja mu preko Une, Drine ili Save a moze i do mora.Ima nas dovoljno patriota da sacuvamo nasu jednu i jedinu otadzbinu.
@Ronex idi ga vrati hahahhaha
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
jebote...pa prvo ode RS iz Bosne pa odma posle nje i Krajina...i na kraju Hercegovina.na kraju će ostati samo pojas Zenica- Sarajevo. biće ko San Marino
pa ti si tu da to omogucis..radi svoj posao
Ne moze raditi svoj posao od brojnih jubileja, sjecanja, sahrana i naravno jednogodisnjeg izvjestaja ne znam ni ja vise kome, a protiv mrskije Srba....uglavnom:) Ovaj covjek politicara vidio nije, bez duha, zelje i volje ceka penziju....talasajuci :)))
@integrator. Jbg uglavnom ćlanak je bio i dali će postojati il ne nije do mene😉..Meni svejedno.nemam niśta od nje jedino rodni kraj nije ko nekad. .
@integrator. Mislio sam da se moźemo zdogovoriti da sam bio u pravu..😉
@integrator.Kafu zato śto si me pravio budalom za ćlanak.a reko sam da se sprema.a kako god prodźe ja nemam lično niśta od toga..😉
@integrator. Mora proći ba,jer EU i Haagova odluka..Drugo je kome se nesvidźa ali to nezanima ove iz EU,kontaś.Isto mnoge stvari u Bosni paśu nepaśu ali mora se sprovesti.Isto tako RS neće moči postojati na ulazu EU..Ali znam da to mnogi nevole da ćuju ali mislim da je to tako.
@integrator. Hajd ba makar se izvini i ponudi kafu.😂
@integrator. Vidiś da se moźemo zdogovoriti..😉
Hodam svud po svijetu ali jos ne cu ni od koga da postoji rs ili babina krajina,kome god kazem odakle sam odmah uzvrate Sarajevo,Srebrenica genocid,a oni koji to sanjaju probudite se vise ne sirite istinu po Londonu,Parizu ,Washingtonu samo vi,Bosna ima svoje ambasadore i svoje lobije.Istina se sakriti ne moze,a ako ne vjerujete pitajte Divca i Djokovica oni su inace probali da lobiraju za srpsku stvar ali nije im islo
@integrator. Mora proći jer EU zahtjeva i to..pa ti vazdan kmeeee kmeeee kmeeee kmeeeee
@integrator. A prije Minut si komentar dao na to na ćlanku..znaći naśo si..
@integrator. Ideś na regiju i traźi.
@integrator. A tim zakonom se isto priznaje genocid jarane..pismeni..😉
@integrator. idi ba na članak teme,na klixu..śta ovdje pokuśajeś meni muda za bubrege..
@integrator. Netreba dalje polemisati.u srbiji se sprema za negiranje kazna..A to je uslov isto jedan od EU za ulazak.moźda sad kontalica ti proradi..Srbija ne "RS"..
Mozda mu je baba Vanga tetka bila
@integrator. Taćno,a Pismen si to stoji..I skonto si dobro,eh to je u njem i austriji,a to isto se sprema u Srbiji. .I nemoj bezveze da vrijedźaś nekog o pismenosti