Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po Vucicevoj matrici
Jah eto u federaciji glasaju za cuvaju ko da smo mi ista bolji
Cega se Dodara sjetio 🤣🤣🤣 ali bolje i 100 nego 0 ko kod nas u fbih
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nisam jugonostalgicar ali kad vidim sta je ostalo nakon juge… sve te drzavice taj duhovni i materijalni jad, te priglupe ljude koji su patoloski zaljubljeni u svoje ideje i odrzavaju ove malo vise inteligentne predatore, pomislim da ovo sto je ostalo treba nestati. Jada li jadnog!
Kakav kralj.
Hahaha..sada je sda na redu da uzvrati u Federaciji..mozda ce penzije vanredno uvecati za vise od 3,5% ...a, da li je ovo izazov?
Koji potezi ocajnika
evo koliko košta buljevarov obraz, sto maraka za četiri godine natezanja u pakšu
“iz budžeta će biti izdvojeno 50 mil maraka” Kupuje glasače njihovim parama.E moj narode pametni
Hahahaaa... pa mozel nize od ovoga. Hajde narode prodaj se za 100km i naredne 4 godine cuclaj prste.
fuj
Pa nije metar drva deset maraka oa da penzioneri kupe sebi ogrev za zimu
Prodali ste se za 100km samo to zapamtite, obraz stoja... hahaha
Kopira Vučka, mentora, smrad
A ja drzave majko draga, narodnima parama se javno poceli glasovi kupovati… e tacno smo za nuklearke da je na nama testira…
u ova vremena uhljeba lopovske vlasti, nesposobnosti iste da ista urade pozitivno za obicne smrtnike bas ce im pomoc ovih 100 km ....koje ublehe
Uvijek me zanimalo, kad ovako prodas glas jel ih možeš zajebat i glasat za nekog drugog?
Uzmite mu pare ali nemojte glasati za njega.Da ljudi imaju pameti kao sto nemaju , tako bi svi uradili.Ovako sa svojom gluposcu glasaju za iste i samo produbljuju sve vece probleme sa istim politicarima.Samo se vrtimo u krug bez ikakvih promjena.Penzionerima treba zabraniti glasanje.
Nekima dijeli pare a nekima prijeti otkazima na poslu i tako Dodara prolazi. Jer ako ne prodze Gorica ce dobiti nervni slom.
ogrijev za 100KM? hahahha ludilo