Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Rašo Dakle, lijepo zbori Egon Ervin Kiš citirajući Šatobrijana \"da neumitna sila - volja savlađuje sve, a da je slabost sile u tome što veruje samo u silu...\". Znači, RS je nastala na silu i održava se na silu, pa onda mora biti slaba jer je \"slabost sile u tome što vjeruje samo u silu...\". Sljedeći put kad se budeš pravio pametnim, razmisli malo, i pročitaj ono što prepisuješ.
A LAZNI Pipo sto krade moj nik ISTINA BOLIiiiiiiiii BiH4EVER!
@@Pipo ,bijednici jaki ste samo na bebe,zene,djevojke,djecake,starce i nenaoruzanae,eh jadnih li junaka! Terora krvolocna sjeme vam se UTRLO!srbski krvolocnici i genocidasi! BiH4EVER!
Nudim svjeze opran cmarcic za krisku fete!Prednost imaju patriote. FETA4EVER
Knez Janko Kako smrde ove poturice! Opažaš li ti štogod, Rogane? Knez Rogan Ka u zli čas, kneže, ne opažam! Kad blizu njih sjedim u skupštinu, ja nos držim svagda u rukama; da ne držim, bih se izbljuvao. Pa sam s toga na kraj i uteka, e blizu njih ne bih osvanuo. Evo vidiš kako smo daleko, i opeta ona teška vonja od nekrsti ovde zaudara. Petar Petrovic Njegos-Gorski Vijenac http://www.rastko.rs/knjizevnost/umetnicka...ki_vijenac.html
Ko gubi ima pravo da se ljuti. Mi smo naše neprijatelje u RS razvalili ko beba zvečku pa je sasvim očekivano da se pripadnici neprijateljskih naroda i dan danas laju. U svakom slučaju dobar primjer za ostale da znaju kako prolaze neprijatelji nebeskog naroda. Trebali ste 1992. kad ste preglasali SRBE očekivati da ćete naje bati a i Rašo vam je to fino rekao. Sad kuku majko Srbi zločinci ovakvi onakvi. Mi smo Tigrovi a zna se kako prolazi bud ala koja se igra sa Tigrovima. Džaba ti je poslije kukati Tigrovi ovakvi Tigrovi onakvi. Pametan zna da su tigrovi opasni.
saxovci SDA i SBiH su vam platile iskljucivo ZAPALJIVU retoriku i strogu cenzuru na svaku rijec istine.
Zahebi to Suljo ili bolje receno objesi to macku o rep ! Nemate vi kila da ikome ista namecete a eto i drugi imaju preca posla... Dzaba drzite BiH u u stanju latentne krize... Samo rizikujete potpuni nestanak BiH... Proslo je vrjeme\'\'help Bosnija\'\' i \'\'helpanja\'\'...bjednici.
I samo da naglasim da ponuda mijenjanja akcionih filmova iz Gluhe Bukovice sa mnom u glavnoj ulozi za konzervu fete i brasno ne vrijedi za krvolocno fasisticke grozomorne genocidase iz monstruozno cudovisno koljacko manjeg entiteta! BIH4EVER
dabogda ti u kuci sukob bio samo na to mislis mater ti
ko je poceo ratne zlocine i genocid u Vukovaru i zavrsio u Srebrenici??????? bolesni ideoloski nacionalni fassticki sistematski rasizam je SRBSKI NACIONALNi IDENTITET!!!!! BiH4EVER!
@Raso a ko to ono u krajem devetnaestog vijeka(austrougarski vojskovodja)napisa i zapisa da su nalazili izmedju srbskih zarobljenika ljude sa ugrizcima na vratu i koji nisu imali ni jednu kap krvi vise u organizmu,austrougarski doktori nisu imali objasnjenja o tim fenomenima sve dok nisu jedna dan saznali da postoje vampiri!!! ovo nije fantazije vec sta se desavalo prije sto godina! BiH4EVER!
a sta bi u srbiji mislili o pola svojih stanovnika koji bi sebe nazivali bosancima?
To je zadnji pokušao Pavelić Da od Srba napravi Hrvate pravoslavce. Ko ikad pokuša da od Srba napravi Bosance pravoslavce ostaće bez glave.
srbi mogu zivjeti u bosni dokle im je god volja, milione godina, ali pod jednim uslovom: da se nazovu pravim imenom - bosanci (vjera ili nevjera nije bitno) srbi su u srbiji a grci u grckoj, dok su spanci u spaniji a rusi u rusiji, isto su i talijani u italiji a hrvati u hrvatskoj, poljaci u poljskoj a francuzi u francuskoj...