Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svira guslar. Kmetovi plešu.
ali pazi skuptina rs a protiv amerike, duduk je totalno poludio
Stvarno je krmčina, polarni medvjed...Ima li iko da mu smije odgovoriti od ovih naših macmudana....
idiote zapamti rs nije drzava a vala nece nikad ni biti
Preglasan u Predsjedništvu u prošlu srijedu i sada bi da blokira PISA testiranje. Koja slabost kada pokazuje snagu na bizarnim stvarima.
Ima mile nekad i pravo. Koji k.. r. C će njima informacije o bašim putnicima
Oni banuju ja J’opet tu!!! I tako ce biti do sudnjeg dana!!! SMRDSKE skotove treba na traktore, nek se zahvale NATO-u sto nas zaustavise pred bl inace bi one kolone sa sve zivjele u bg pashaluku....samo ugasiti genocidnu tvorevinu, nema druge! Vrijeme je za referendum pa nek se odluci jesmo li za odcjepljenje ili ukidanje entiteta
Ruska Fanfulja:))
Genocidasu sjeme tise zatrlo tidi gori neg i jedan virus ko glasa za tebe isti je ti
Ko ne glasa on nije srrbiin.
DA smo normalna drzava ovaj bi davno bio u zatvoru. Ali posto nismo ni blizu normalne drzave. On uzima pare i govori i svojim cetaljima i nama da smo ovce. I da ce nas jos kaarat dugoo dugoo vremena. Problem je sto mu njegove ovce jos pljscu.
Dobro, Zar Dodik ne može samo dizati ruke i klimati glavom poput Komšića.
Politicar koji se bori za interese svog naroda
Pas se po*ere na ulici... Dodik : RS ugrozena i zadire se u ustavno pravni poredak...
Ko fol borili se protiv totalitarnog rezima. Ovaj gori 100 puta.
"Mi se možemo boriti protiv terorizma i organizovanog kriminala, ali na način da se uvažavaju naši interesi. Pokazali smo tokom svih godina da se borimo za to" - bori sve dok nije u pitanju neko od njegove raje, onda nema svjedoka, nema optuznice, nestaju dokazi...