Komentari (290)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovim cinom su upravo obesmislili OS BiH i pokazali i dokazali da tu nema jedinstvene vojske
OS BiH je jedina legitimna vojska u državi, sve ostalo bi bile paravojske!
Praznike mogu proslavljati sa svojom komponentom u OS BiH, neustavne praznike ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Onaj dio koji se nalazi u BL, Derventi, Bijeljini i Trebinju je u sastavu Rsa i ti vojnici imaju na amblemu da su dio VRS u sastavu OSBiH, to sto vi, kao i sve ostalo sto pocinje sa BiH, poistovijecujete odmah da je samo vase je iskljucivk vas hronicni problem koji ovu drzavu pravi nemogucom. Znaci po vaeem Brada sa obrijanim brkovima moze al zato se Bozic ne moze proslaviti. Pa dragi Bosnjaci ne moze i jare i pare.
Zalosno je to da u BiH jedino srbi slave sve srpske praznike dok ostala dva naroda nesmiju nista svoje da slave zamislite veliku paradu Armije BiH u Zenici ili paradu Hvo u Mostaru nasta bi to sve licilo i kakve poruke bi to slalo ako ne skinu dodika sa vlasti uskoro i zabrane ovakve proslave bojim se da cemo se vratiti u devedeste
Ko kaže da ne smiju? Moga ali ne žele.
olosi propali genocidna tvorevina fuj crkli dabogda i vi i bosanci koji vas podrzavaju i ulizivaju se
i treba poslat i dodika i kome je on heroj preko drine duboko u srbiju da nam se nikad ne vrate
Da li je ovo po protokolu i zakonu, vrijedja li ostale pripadnike vojske koji rade u toj kasarni. Pitanja za generalstab i Miinistarstvi odbrane. Takidje, kiliko traje Bozic, do maja, ili do izbora
Kako vas nije sramota? Po čemu je "Marš na Drinu" srpska nacionalistička himna? Taj marš je komponovao Stanislav Binički, u slavu junaštva srpske vojske u Bitkama na Drini (Cer i Gučevo), protiv austrijskog okupatora, u ratu u kome je Srbija izgubila 1/3 stanovništva. Stvarno ste jadni.
Sve u čemu se spominju "Srbi" je za njih nacionalistički, zločinačko i genocidno. Srbi se ne mogu ni pojavljivati a da ne ispadnu genocidni nekako. Posle kmeče što je jak separatizam u RS.
Nekada smo ove praznike slavili zajedno i svi se radovali i božićima i bajramima, ovako ste sve obesmislili i obezvrijedili. Ovog Gojka Kneževića smo svi voljeli i poštovalli šta mu ovo treba
Kažu bili neki Ameri na vježbi na Manjači. Mile ih pustio, rekao u redu, okupirajte sve, samo da je ponesem ovo svoje što imam.
Željko i Dzafere,napravite za 1 mart na Koševu spektakl. Skupite 15 000 omladinaca,sa bijelim majicama i grbom sa ljiljanima na Grudama.Neka budu sve zastave sa ljiljanima pored varte. A iskupite još 40 hiljada na tribine. Tako nek bude i u Zenici,Tuzli,Bihaću.Jajcu,Vrapčićima,Goražde,Travniku,a pogotovo u Brčkom
Ljiljane pod obavezno. Podržavamo isticanje simbola Presvete Gogorodice, koji je i znamenje srpskih vladara.
To bi znacilo da smo svi isti, a on to upravo zeli da dokaze
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaju na koju stranu je Drina, na traktor i sikter.
😂😂😂😂😂
Nacionalistička onanija
Sve ovo što nam se deššava,možemo u to sigurni biti,da ez dala vućiću ,dijo bih za kosovo.
marš u šumi
Ja nevidim ovde ista sporno, Hocemo multietnicku BiH ovo je ta ista , Isto se radi i za Bajram . Samo se postavlja pitanje sta mi Bosnjaci hocemo , trece nece ici.
Mozda se isto radi i za Bajram, ali ne i 5 dana iza Bajrama.