Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve to veze ima sto posjeduje spansko drzavljanstvo? Zar Covic i Mile ne posjeduju isto? Zar tuziteljica Tadic ne posjeduje hrvatsko i Tegeltija srpsko
Nije BIH nastala u Djetonu
@gooUser1588064768 BiH je nastala puno prije. Taj sporazum je samo zaustavio rat i agresiju. Toliko lažete da ste i sebe ubijedili u te laži.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
dajte mu vode i dva andola
https://www.istraga.ba/objavljujemo-sve-dokaze-o-slucaju-debevec-campara-covic-i-dodik-koordinisano-ruse-sud-bih/
neznam samo sto se daje ovolika medijska populacija,covjeku koji otvoreno mrzi drzavu,siri govor mrznje i ubacuje koske.shvatite da je on placen da ovo radi.
Počeo se provaljivati kao idol mu - Trump
I mene zanima bas kako se zove, juan ili alfonso🤣. Pa de ako vec imas info podijeli sa rajom, ne vako na pola pih
Zna Dodik svaku rupu, tjelesnu
ranko yo soy tu iho esta loco mile esteban de dodikone
Ranko IMA drzavljsnstvo Spanjolske jer je u ratu tamo bio. Ne razumijem sta je sporno ako covjek koji ima dvojno drzavljanstvo obnasa funkciju u BiH. Svi ih imate, i dodo i covke i bake. I sta sad?
Povuci ga dodo, mislim nacionalni interes, ugrozeni ste od Spaniarda...
ima li ovaj lik ljekarsko uvjerenje o radnoj sposobnosti? pa ovo je bruka za entitet RS i predsjednistvo BiH. simptomi šizofrenije ovako pocinju...
Evo i ja mislim da si TI tipična BUDALA pa nikom ništa.
Šta ima veze i da ima špansko državljanstvo, ima pravo da ima dvojno državljanstvo. Kad možete ti i Čović što ne može i on?!
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
E Milorade,dajeon bogdom ŠPANAC sudstvo bi bilo bolje.Pa i mi nešto pročitamo.Zato Milorade ne provaljuj se.
Jadan đikan ovo je poodmakla faza paranoje
Ovaj sumski covjek potego vlage zestoko