Komentari (321)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa da je mogao zastitio bi kosovo 😂
Vi njste republika samo se zovete “republika srpska” a vi ste u stvsri manji entitet tako da.TISE MALO
ESELAMUALEJKUM ☝️
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Genocidaši, moramo se porokati još jednom. Nismo završili započeto, zaustaviše nas dušmani pred pobjedom. Uzet ćemo vam zapadnu srpsku republiku, da završimo s govnima više. Jer vi stte vječiti lažovi, s vama nema pregovora, samo u rat pa kom opanci kom obojci. Vi ste kancerogeno tkivo kojwg se treba riješiti. Rvati su to pametno odradili, najurili vas, pa sad svirajte kur..
Vidi baje ko' pudlica,a po genocidnoj ko kabadahija hoda....
ISLAMSKA DEKLARACIJA 78-92-95,2019 FOREVER !!!!!!
Dva cirkusanta i njihova predstava za Srpski narod..
Ako opet zapuca između muslimana i srba mi se ovaj put ne mješamo a vama muslimanima nema u hrvatske hotele i na naš teritorij pa se snalazite
Da nije tragicno, bilo bi smijesno , sta ove srpske vodje lazu i kako varaju svoj narod!!
Ja budale Braco moja. Pa kome je jos ovaj covjek interesantan?
U trenutku bosna ni ide dalje kakva je sad. Entiteti nisu potrebni, ali neka ostanu kantoni. Koliko je godina poslje rata a sta se je politcki napravilo. Narod je dosta glup i trci za takvim kao sta je DODIK. Dodik nije niko i nista jel A ZASTO SE SRBIJA MIJESO U UNUTRASNJI POLITICKI POREDAK I POSAO BOSNE. MOZDA BI TREBALA JOS KOJU BOMBU DA SMIRI SVOJE POLITICKE TENZIJE.
A ti RS za sebe, ali samo za sebe!
Zaboravio Dodo da je Republika Srpska i Bosnjacka teritorija koliko i Srpska a i hrvatska. Ako zeli nek proba da se odcjepi. Ne radim kao i vecina omladine, nije mi do zivota, barem da znam zasto ginem,pa da zavrsimo ovo vec jednom.
@ma_djesba Sa ovim genocidasima i prevarantima ako se ujedinimo svi ka oslobađanju drzave imamo silu koju oni ne mogu zaustaviti. Nemaju naoruzanje 92e ni 10%. Granica na Drini NATO zona. Imamo vece i blize saveznike. Municije i naoruzanja kakvo smo samo mogli sanjati 92e. Ostaje samo unistenje entiteta RS i njihove nakaradne vlade koju mozemo porediti samo sa fasistickom-cetnickom ideologijom koja se mora istrijebiti.
Odbaciti se moze samo nesto sto ti se nudi. U ovom slucaju deklaracija je interni dokument i nije na ponudi za drzavni nivo vlasti i ti se tu ne trebas bas nesto uzbudjivati. Ne sramoti Srbiju sa takvim zahtjevima, i onako im je dosta Kosovskih jada.
Potrazite na m. novi. ba "Koliko je bogat Milorad Dodik" i sve ce vam se samo kazati cemu ovolika dreka. Sve sto se moglo tamo kupiti, njegovo je. Postoje ozbiljne analize da je vlasnik 90%imovine u pc.
A šta je to takološe u Deklaraciji što ih je tako nljutilo? Zar ne bi trebali biti sretni što ih niko ne tjera iz Bosne?
@StaraGarda u deklaraciji je navedno da BiH treba biti gradjanska, eto to je lose.. valjda bolje zivjeti u torovima i placati 3x skuplju(nepotrebnu) administraciju.. jer sve je na 3 djela.. elektroprivrede, TV operateri, predsjednici itd.. znaci, mi gradjani/ocve to uredno placamo i naravno zivimo u siromastvu jer je ova nepotrebna administrativna masinerija prevelika za jednu njemacku (gdje nema 180+ ministara)
Bavite se vi demagogijama i prosipate šuplju, svijet odlazi iz zemlje koju vi vodite, sram da vas bude ološi ljudska, ostat će vam i bolesna RS i Federacija, nećete je ponijeti u grob s vama, al teško vam se kad jednog dana KREPATE, sve ćete iskihat na oči, sta ste uradili ovom narodu!
GASIMO GENOCIDNI INFERIORNI BH ENTITET!