Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
92 godine ne bilo rata da su Bosnjaci bili i priblizno napruzani kao Srbi.Da se ne bi ponovila 92 treba razvijati namjensku industriju,time se cuva mir u BiH. Bosnjaci se pokusavaju svesti na jednu zatvorenu enklavu i postepeno da nestanu.Da se to ne bi desilo,mora se voditi racuna da se bude jak,jer slabe niko ne respektuje.Srbi imaju Srbiju,Hrvati Hrvatsku.Bosnjaci samo sebe!
Sad kad namjensja industrija pod kontrolom Bosnjaka biljezi izvanredne ekonomskevrezultate + zaposljavaju se gradani + visoka plata + investicije se povecavaju + novi proizvodi + novi pogoni u plnu + proizvodnja i za civilni sektor. Proizvodi se izvoze u SAD, CAN, GER, FRA, AUS, i sta je tu pogresno?!?! Izgleda smeta srbskim i hrvatskim fasistima cinjenica da glupi Bosnjo ovaj put nije bas goloruk kao 91! Samo naprijed i povecavajte zaradu!!!
......i VBR 262 mm dometa preko60 km se usavrsava samo naprijed!
Ne može Gospodine Dodik to bi bilo prenošenje entitetskih nadležnosti na Državu BiH a vi se upravo borite protiv toga :-D
Sta je Dodice ti bi opet da zenu i djecu i goloruk narod ubijate.. sto ce puske bosnjacima.. odjebaus cetalju..
Al se boje naoruzanih Bosnjaka,u ratu ste mi bili puno hrabriji nesto,i ko sad kmeci,majmuni stvarno misle da mi nista nismo naucili,hehe
Dodik se usro seronja
zna se odlično šta i koliko se pravi u tim tvornicama, jer sve kontrolišu stranci i sve ide za NATO snage, ali eto ti ne možeš i ne moraš znati, jer tonije tvoja pamet već zahtjev tvojih sponzora iz rusije i srbije
nemas ti dodice sta njuskati po federaciji
Kolko si ono pušaka uvezo iz srbije?
Samo reci mr. Ronhill, sve će želje da ti se ispune! Pališ glupo biračko tijelo na prizeman način konjino lopovska. POKRENI I TI NAMJENSKU INDUSTRIJU I IZVOZ! PRESTANI SA ŠUPLJOM! Uništavaš entitet bolje nego bilo ko drugi .
Hahha krme grnocidno lijepi strah
Samo reci mr. Ronhill, sve će želje ta ti se ispune! Pališ glupo biračko tijelo na prizeman način konjino lopovska. POKRENI I TI NAMJENSKU INDUSTRIJU I IZVOZ! PRESTANI SA ŠUPLJOM! Uništavaš entitet bolje nego bilo ko drugi .
Neka se naoruzaju jadi da pa da se podegenecimo jednome za svagda ka ljudi. Nama opanci njima obojci.
Dzabe je Bosnji oruzije kada je Bosnjo iza Klintona Bila sunto no. 1.
@1Puska87Nevesinjska5 Samo reci mr. Ronhill, sve će želje da ti se ispune! Pališ glupo biračko tijelo na prizeman način konjino lopovska. POKRENI I TI NAMJENSKU INDUSTRIJU I IZVOZ! PRESTANI SA ŠUPLJOM! Uništavaš entitet bolje nego bilo ko drugi .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nacionalisti, niko vam ne vjeruje vise. pred izbore uvijek vam je ista suplja prica i sirenje straha
Imam pracku,dvije strele,tri koplja i dovoljno kamenja,pa sad napadnite ako smijete😁😁😁😁
Prije rata nije bilo izbora pa nas "braća" sa petokrakama napadoše
Da li ovo znaci da mozemo neku zajednicku komisiju poslati u Srbiju i Hrvatsku? Duduk je prava gluperda ako misli da ce Bosnjaci cekati neki novi genocid.
@urban_cyclist Samo reci mr. Ronhill, sve će želje da ti se ispune! Pališ glupo biračko tijelo na prizeman način konjino lopovska. POKRENI I TI NAMJENSKU INDUSTRIJU I IZVOZ! PRESTANI SA ŠUPLJOM! Uništavaš entitet bolje nego bilo ko drugi .
Može, al da je platiš parama od prodaje svog aviona.