Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji si ti moron, sa tobom se nema sta niti pricati. \"vidjeo\" - jel to nova gramatika bosnjackoj jezika? varsavski ugovor WTF? idi pogledaj poraz muslimanske reprezentacije pa na spavanje, kretenu!
@@ratno Vidis,odmah si stupio u akciju,lajuckas,bas sto ti prilici,nisi jedini.Moram ti reci,ali prije toga moram te naprasiti kao da nesto skakuce po tebi,ceses se mnogo,nisam vas vidjeo da se borite za BiH,a zlocin je pocinjen nad hrvatima Varsavskim ugovorom,nismo vas protjerali pa se sada koprcate nije vam fino,
mamuti nabijem seljacku. yebemi se za zlocine nad vama kad vi svoje ne vidite, takve kao ti je trebalo davno pobiti.
@@ ratno Hajde psicu u kolibu i prihvati se kosti,nije ovo za tebe.Nije zlocin glodzat (gristi) kosti,zlocin je ubiti,samo laj,nejak si za ujedanje.
Genocidni tvor nakaradni vidi muce ko krmeca huzica.
TREBALI BI BOSANSKOHERCEGOVACKI politicari NAPRAVIT jedan DEBELI DOSIJE o SVIM ratnim zlocinima i genocidu nad Bosnjacima Muslimanima,Koncentracionalne logore,SVE hronoloski sta se radilo u Bosni i Hercegovini! NAPRAVIT kopije i podijelit ih svim DRZAVAMA UJEDINJENIH nacija i POSLAT ih SVIM PREDSJEDNICIMA EU-e,SAD-a,ITD. REC im da nam je DOSTA vise genocidne tvorevine i da HOCEMO JEDNU normalnu demokratsku drzavu! A NE SRBSKI FASIZAM I NACIZAM!I trazit OTVORENO da fasisticka srbija isplati SVE sto je duzna nasoj drzavi dal pravdom dal parama! BiH4EVER!
@ratno potpisujem!SVE je tasno sto si napis\'o! Kad ova debela fasisticka lopovska svinja s laktasa radi ovo sve dok je OHR u nasoj zemlji mozes zamisliti sta ce bit lad ODE?!!! ZATO ja ostavljama ovdje poruke da dok genocidna tvorevina postoji NEMA odlaska OHR-a iz nase drzave! A SAD je na Bosanskohercegovackim LIDERIMA da dokazu i i argumentima OBJASNE sve cerno na bijelo STA JE GENOCIDNA TVOREVINA kako je postala,kojom HEGEMONIJOM ona blokira i osporava planiski svaku NORMANU funkciju nase drzave! DOSTA vise KRVOLOCNIH srbskih lobista! BiH4EVER!
kako da tumacimo npr. ove muslimanske zlocine, mozes mi to reci? ZELJEZNO POLJE i KISELJAK, opcina ZEPCE travnja i 16 kolovoza 1993. SUSANJ, opcina ZENICA kao i grad ZENICA 18 travnja 1993. grad NOVI TRAVNIK 6 lipnja 1993. PUTIS i izletiste BUSOVACKE STAJE, opcina BUSOVACA 6 lipnja i 17 travnja 1993. KRIZANCEVO SELO i BUHINE KUCE, opcina VITEZ 22 prosinca 1993 i 9 sijecnja 1994. grad FOJNICA sredina srpnja 1993. logor MUZEJ REVOLUCIJE u JABLANICI, OSNOVNA SKOLA u POTOCIMA, SJEVERNI LOGOR, 4 OSNOVNA SKOLA u MOSTARU. UZDOL, DOLJANI, HUDUTSKO, PODHUM, ZITACE, TRUSINA, GRABOVICA...
opet jedan musliman koji hrvatima govori kako sta trebaju tumaciti. daj odyebi vise !!!!
\"Dodik traži datum odlaska OHR-a\" covjek koji javno podrzava osudjene i neosudjene ratne zlocince.. covjek koji zagovara raspad drzave, koji uvodi diskriminatorske odredbe, koji negira genocid.. trazi da iz BiH ode JEDINI garant mira i potpune provedbe dejtonskog mirovnog ugovora. Bosnjaci (a i Hrvati) ovaj datum trebaju tumaciti kao pripremu jos jednog genocida. (pogledati pod srpsko lobiranje protiv BiH na bijeloj shengen listi). Odlaskom OHRa i Bonskih ovlasti, Dodik i njemu slicni, mogu u potpunosti blokirati rad vecine drzavnih organa i svakodnevno izazivati nove krize. U tom smislu treba pogledati izvjestaj Visokog predstavnika Vijecu sigurnosti UNa i vidjeti sta su to srpski politicari do sada uradili kako bi blokirali napredak BiH na svakom mogucem polju. Dodik je samo jedan predstavnik te neprijateljske srpske politikem, dok je njen kontinuitet uocljiv u svim poljima.
Nesto se ovo genocidno pasce zabrinulo .
Kad ode Dodik odlazi i OHR
..evo oprah guzicu vodom i priznajem bolja je voda od papira. Od sad brisem samo usta papirom.
kad gledam Bosnjacke forume, na trenutak pomislim da je ocigledno da je Dodik najpopularnija licnost u Federaciji, te da ispada kao da je on predsednik Federacije, a ne R. Srpske...
OHR MARŠ ODAVDE !