Komentari (296)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam ovu zadnju sjednicu skupštine manjeg entiteta i jedna misao prevladava-Dodik je stvarno odlijepio(puko ko dinja)
Hebo li vam Kosovo i Izrael majku u rutavu, stanje u BiH sve gore i gore, šuge jedne, dajte posla, dobre plate, godišnje, regrese , dječiji doplatak, poboljšajte obrazovanje, sport, nauku!!
Ode nam pola naroda vani jer im ovi i slicni ovima nemogu i neznaju da obezbijede normalan zivot a njima glavni problem gdje ce biti ambasada...omladino pakuj kofere od ove drzave nema nista...i sretno Vam bilo i ne vracajte se ni na godisnji odmor...!!!! Bitno je da vi imate dobre plate.. pratnju i sluzbena auta... Pa dali vidite.. dali cujete nesto oko vas... narod.???? Sram vas bilo..!!!
komsic ga ne vadi,hahahahahahahahaa!dje ces ti ba dodice seljacina sa carsijskim djetetom izac na kraj?
Kosovo nije republka kao Republika Srpska...
Valjda zbog zahvalnosti za priznanje Kosova..
Bravo za gos. Komsica samo priznati RKosovo. A glasati protiv nekakve rezolucije o premjestaju ambassade 2-1 za Komsica i. Djaferovica.
Sve ijedan pozitivan komentar o Komsicu je izbrisan ovdje na klixu. Zasto?
Ne zna se ko je*e ovde, al znam koga je*u, a to je narod.
Priznanje Kosova će se desiti kad tad, samo je pitanje vremena. Ali nakon toga treba očekivati druge poput srpske tvorevine i ostalih nepriznatih u svijetu. Zbog toga je odugovlačenje, prvo treba da se izvuku maksimumi iz resursa i da svako osigura svoje interese pa tek onda može da se riskira sa ratovima zbog priznavanja.
Ni meni nije jasno šta je sporno ? Pol svijeta priznalo svi oko nas priznali šta je nama ?
Ma mrš u 3pm, narod vam gladuje, umire od propalog zdravstva, privreda propala, borci se ubijaju zbog nemaštine, mladi odlaze, lopovluk, korupcija, depotizam….
A Sefik predlozio da se migrantima dozvoli glasanje na izborima. Hebu oni nas za nase pare sva trojica.
Dok god se budete palili na ovakve stvari. BiH ce nestati. Covjek po covjek.
Auuu ala ce opozicija sad da ubije Dodika jer mora ulozit veto nacionalnog pitanja u Banja Luci , tek ce ga sad guslat , ko mu je kriv kad trpa nos dze mu nije mjesto. Odlicno uradjeno od Komsica pomaze opoziciji
Fefes u ekstazi!