Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je sad Ramo Isak sto prijeti da ce hapsiti po RS-u Dodika, gdje su zelene beretke i slicna udruzenja dok nam psuju sve redom u sred Sarajeva ovi njegovi potrčci?
Sarajlije su uspavane, i pod jednom vrstom medijske anestezije kao i 92. A kada se probude, onda je već kasno, onda se već nalaze pod "Sarajevskim safarijem"!
Pa ti očekuješ da te trojanski dezerteri štite???? 😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Markale 05.02. NIKAD ZABORAVIT !!!
Slijedeće ročište ne treba dati nikome priči ni blizu suda se optuženima i advokatuma.Neznam zašto policija uopšte dopušta okupljanje ispred suda
Izdrzi Fadile upcs🤦 Milorad e klupko se pocelo odmotavat..
aplaudirajumu sto ide u zatvor 😂😂😂😂
C!g@nluk...😂😂
Cirkus
Izgleda oni ne rade i taman mogu paradirati pred sudom dok obični smrtnici moraju zaraditi da bi prehranili porodicu i nemaju vremena biti tu
MILORADE- MI SMO NAROD SA VISOKIM PRAGOM TOLERANCIJE !!! AKO POLUDIMO - JEBACE VAS CRNI BOG !!!
Pozorište u kuci u režiji laktaškog krmka.
Mrmot
Ja cirkusa Bože dragi..
forto ceka na aredromu da mu jave jeli stiglo 5000 pred sud, dok nije kasno.konakovic zaboravili javit da su otisli ovi iz eu i americki sekretear on jos ceka na aredromu, kako bi dao izjavu da je ovo zbog njegove politike zadnji 4 mjeseca, i da bi se uslikao.koji jad od prestavnika trojke. samo pozicija i novac.
REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE VELEIZDAJA
gledaj p l a ć e n i k a što su se okupili , o v c e aplaudiraju
Narode cujte i pocujte, opet medjed mile sa svojim ciganima gostuje u nasem gradu.
Što ne povede svoju djecu na ovakvu[ životnu】podrşku, već rizikuje neku drugu i tuďu!
Je li bilo dovoljno sendviča?