Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Salu na stranu hvala mu. Ovo je rezultat nesposobne nase vlasti i sramote!!
Nasa stranota.. A on je ispo humanista.. Nasi do bola NESPOSOBNI
Milorad u svakom slučaju Dodik
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sta Prije svega Bosnjacka Politicka elita uradi od svog naroda i ove zemlje. Vucic posramio da valja. Sta su sebi dozvolii jer su . NESPOSOBNI
Kakav je ovo samo šamar i poniženje nismo ni svjesni. Ali naša je krivica jer ne znamo glasati!
Sta ba pricas kako nesposobni, a sposobni su naruciti respiratore,ventilatore jer se je mogla lova obrnuti.
Jebemo tebe i čitavu četničku RS i Srbiju zajedno sa Vučićem.
Jebemo tebe i čitavu četničku RS i Srbiju zajedno sa Vučićem
Jebemo tebe i čitavu četničku RS i Srbiju zajedno sa Vučićem
Ajde breeee ... znamo i kakve Vase politike..
Hvala Vucicu i svaka mu cast. Ali vi, nasi domaci dorati, kako vas sve skupa nije sramota. Svi ste vi isti nesposobni dzabalebarosi, i Dodik i Dzaferovic i Komsic... Stidite se.
Predstava za naivne.Ali u BiH poslije devedesetih vise nema naivnih.Cjepivo sumnjivog kvaliteta od proslavljenog snajperiste koji je ubijao gradjane Sarajeva?!?
Suvišna je svaka njegova govorancija, jer poprilično ukaki događaj! -Hvala- je bilo dovoljno.
ko tebe šta pita ???
Ovo je sramota za BiH.
Milorad Dodik je kazao kako je donacija vakcina znak dobrog odnosa dviju zemalja. Ovo je izjavio po naredjenju gazde Vucica. Cilj je ponovo glupe bošnjake zedne prevesti preko vode jer je šumska u opasnosti da bude ukinuta. Kad opasnost prodje, onda ce se izjave davati sa Pala. Aferim, zašto da to ne radite kad bosnjaci glasaju za glupe politicare.
Dodik sa svoje strane cini sve da vakcine ne dodu u BiH.Velika Igra.Dva mirotvorca sa porukama mira.Sutra pitajte Dodu sta misli o BiH.
Sramota!
Zemljo otvori se.
u Srbiji ih nece niko, pogotovo starija populacija, slično kao u Njemackoj, stoje u magazama, nema zainteresovanih, svi su oni pfizera primili, a buraniji daj šta daš
Dobri ovi Srbi ljudi u pm...