Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ej dosadan si, Pigface...
@Prometheus074 Kod Erdogana je ovaj na mentalnoj listi sa onim Makaronijem iz Francuske.
Dodik se boji Bidena 🤣🤣🤣, dosadan si Mile ko proljev ko kampanja o Koroni, ko brojevi zarazenih po portalima
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovako: vi prestanete glumiti većinu
Dodik se boji Bidena 🤣🤣🤣, dosadan si Mile ko proljev ko kampanja o Koroni, ko brojevi zarazenih po portalima
vas skupa 45% hajmo referendum po bilo kojem pitanju
Mile opet kaki.
Srbi su novi Siptari.
Kreiram ti ga materi
Sam da se nezaboravi. Na današnji dan, 26. oktobra 1377. godine, krunisan je prvi bosanski kralj Tvrtko I Kotromanić, čime je uspostavljena nezavisna Kraljevina Bosna.
ali brate,nemam nista protiv hrvata i srba,ali ako si rodjen u bosni,zivis u bosni,jedes u bosni,ne mozes biti srbin ili hrvat vec bosanac,mozda si druge religije ali opet to ti ne brani da se predstavis kao bosanac
Unitarna država ostala je strateški cilj bošnjačke politike i nakon Alije Izetbegovića, te se u bitnome ništa u tom pogledu nije promijenilo. Sve dok tri strane ne prihvate takvo ustavno uređenje koje će garantirati svakome narodu zaštitu i promicanje njegovih kolektivnih prava te nacionalnog i kulturnog identiteta neće biti budućnosti za BiH.
Srbi su olosnarod
Za nepismen narod.kakav je u srpskoj on je Bog jer drugog Boga za njih nema,slika se pred izbore ovi njegovi to puše.
Što se nećete dogovoriti, pa da završimo posao za sva vremena!
I on lupeta gluposti, naci ce se neki PTSP ovac iz ARBiH pa ce ga skratit za glavu dosta je narodu tpga...
A kad' su se u BiH izjasnili, da budemo nezavisni, onda ste započeli rar. Kako Milorade, da to izvedeš bez tog?
Dodo koliko bosanski srba ima jos u rs hajde ne racunaj hrvate i bosnajke pa skoro nesto vise vas ima u prozentu je razlika 20% a od toga nece biti ni pola da ce glasati za te ludorije tvoje ljepe pojene hvatas ali prozirno je to.
Milojko, u deytonsk. mir.sporazumu na engl.jeziku piše da BiH čine ( CONSTITUENTi-sastavnici , oni koji sastavljaju stanovništvo koje tu živi ) , tj. konstit.narodi( B,S,H) i ostali..Znači 4 ravnopravne grupe stanovništva. Dakle, Ameri su samo konstatovali stanovništvo, koje čini državu BiH, i koji bi svi trebali biti ravnopravni, i to je to.Ali ,tvoj i stožernikov nacionalizam to ne prihvata, i zato BiH tavori u mjestu. Ipak ne brini ,Ameri će ovo na kraju sve riješiti.
Pokušavam zamisliti šta bi Mile mogao biti u Srbiji i ništa mi ne pada na pamet. Možda da pjeva na koridama, ali i tu više vole gledati pjevačicu.
Počela je nova runda. Otresli ga iz DNS-a pa otvara novi front, kme, kme. Kakvo ba razdruživanje I to mirnim putem. Ne bih dalje komentarisao, on I hoce reakcije. Raus!!