Premijer RS mijenja kurs
0
Dodik: "Spremni smo na promjenu Ustava BiH"
Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel nam to prodajes veci dio bonse? odnosno jel nam to prodajes Republiku Srpsku? Do sada je bosna bila entitet a Republika Srpska je bila Republika.
@lumpi znaci da su bosnjacki politicki lideri nesposobni,nepatrioti,izdjnici,lopovi koji ce i dalje radit na unistenju i pljackanju bih,njima ovakve blokade najbolje odgovaraju za monopoliju na svakom nivou,treba sankcionisat tihica,silajdzica na iducim izborima,pogotovo tihica i sda,oni su ti koji najvise prodase i opljackase drzavu,a sto narod spava to nije jasno,kad pogledas u sustini nema demokracije u nasoj drzavi,sve dok budu rukovodioci na nacionalnom izbiranju a ne drzavnom.to je to.
Ovim potezom je Dodik još jednom pokazao da je jedan od sposobnijih političara u BiH. Čak i ako se prihvati njegov prijedlog od strane ostalih političkih lidera, RS praktično ne gubi ništa. Radi se samo o manjim promjenama Ustava. Dodik je svjesno prije par mjeseci igrao na kartu maksimalističkih zahtjeva, da bi sada ponudio ovo kompromisno rješenje. Da li će tročlano predsjedništvo rotirati svakih 8 ili 16 mjeseci, gdje će se usvajati budžet, koliko članova će imati Predstavnički dom BiH,... itd. je za RS manje-više nebitno. Ono što je važno za RS je da ostaje entitetsko glasanje, vlastita policija, visoka autonomija u donošenju fiskalne i monetarne politike...
@pipo Što znači \"obstrujete\". Ne poznajem dovoljno bošnjački jezik pabih volio objašnjenje
stavite to u vasu gencidnu glavu,vi ste samo dobronamjerni za klanje a vi i dalje kocite,kradite,radite protiv drzave bih,obstrujete,stalno neku zavjeru i politiku gobelsa radite,kukate a vi ste najvece ubice u regji(vama rvnih nema),
SRPSKU VOLIM BiH PREZIVLJAVAM SRBIJU OBOZAVAM
Braco Srbi,ovaj tshunami frustracija koji je prijeti gospodinu Dodiku da bi mogao zahvatiti njegove dvore i odnijeti ga u nepovrat se ocekivao.Niko od onih koji su ga velicali i nazivali srpskim herojem nije spreman prihvatiti cinjenicu da je Dodik morao to uciniti sto je ucinio,a svi drugi iz vladajucih struktura RS-a bi davno popustili pred MZ i izgubili mnogo vise nego sto Dodik nudi drzavi BiH.To sto neki papci sada pljuju po Dodiku je samo potvrda njihove nacionalisticke zadojenosti i takvi nece moci naci svoje mjestu ni u RS-u a ni u BiH ucjelini.Vama je mnogo bolje da date podrsku Dodiku jer uprotivno bi bez Dodika mogli izgubiti i RS.
To Mile , volimo te!!! http://www.youtube.com/watch?v=6fCm2rWn-FQ
Treba se paziti. srbi uvjek igraju prljavu politiku. Nesto dolazi iz daleka. Moguca je neka prevara. Srbima nikada ne treba vjerovati. Daj boze da je prema dobru, bilo bi dobro. LIDERI za BOSNU pazite se svega, dosta ste propustali i izvarani ste. Radite mudro da vas Narod spominje. Zivili puno godina.
AKO HOCE U EVROPU srbi , AKO NECE, ZNA SE pjeske preko Drine.
Bio i ostao !Sad pristaje kada mu je zagustilo a znao je da ce morati na sve ovo pristati samo je odugovlacio. Nema od RS nista vise ako to danas neki nisu shvatili onda ih j.e.b.e.m. sve u Usta!
Bio i ostao !Sad pristaje kada mu je zagustilo a znao je da ce morati na sve ovo pristati samo je odugovlacio. Nema od RS nista vise ako to danas neki nisu shvatili onda ih j.b.e.m. sve u Usta!
Boli me K.a.r.i.n.a za manji BH - Entiten i za ostale budale koji sanjaju da ce on biti \"Republika\", pobjezemi Fotelja jado!!!!!!!!
I Kosovo bijase nekad davno Sveta Srpska Zemlja . A sta je ono danas......
konacno potez vrijedan hvale svaka cast gospodine dodik