Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idi,nevratio se.
@bezlaktoze Care, shvacam tu tvoju patetiku na koju si FORSIRAN SVAKI DAN.Suosjecam...ali budi FRAJER pa drekni na sav glas, ono sto ti je u srcu...Znas i sam da je 99% tvojih problema vezano za one u Federalnom protektoratu, zar ne?? BE BRAVE 😎👆❤️
Bošnje se nadaju Bošnjakistanu u Bosni i Bošnjačkome jeziku..Latić i Reis rade na tome uz pomoć ogavne Turske i mrske Rusije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma misteriozno bih ja tebe strpao u zatvor, skupa sa rajom tvojom lopovima na sve tri strane.
Ode Dodo da donese žute dunje Carigradske
Kad ti sirovina postane glavni zastupnik ujkinih interesa
Bacio Escobar anatemu, ma cudo je taj Escobar.
Odkada je entitet jednonacionalni? Trebo bi dodik konačno da shvati da je eres, kao i federacija, domovina svih naroda koji žive i koji su živjeli u Bosni i Hercegovini.
Kako se odjednom srbi brinu za svoje komšije hrvate i legitimno predstavljanje. Da tu srbi ne kuju nešto ne bi ih ni zanimalo, kao što ih bošnjaci nikad ne bi zanimali da nemaju legitimnog predstavnika. Ko vam je kriv što u BiH živi više bošnjaka nego hrvata i srba skupa.
Briga mene gdje ide na takozvani važan put, nigdje nije dobrodošao
Namoj poslije reći da si putovao na mjesec
Garant ide jos dvadesetak miliona eurica spremiti na sigurno. Bas nam javi Mile kad smiris milione.
Uh Uh ceka ga vazan put, ali ne moze nam reci haha Tako i Vucic prica , kao ima nesto vazno ali ne bih sad o tome humor pravi
Kome se ne svidja u BiH, neka ide u Srbiju ili u Hrvatsku i neka tamo galami da je srbin ili hrvat, Ali, je problem da ih tamo zovu basancima ili hercegovcima.
Spremite narod na odbranu zemlje.
Idi bre u tri LPM!
Ides u Anadoliju kod famElije😂🇹🇷
Sve su to izvrtanja činjenica. Istina je da je Dejtonski ugovor bio privremeno rješenje za zaustavljanje rata s rokom upotrebe od 5 godina, za koje vrijeme bi se država očvrsnula, riješile nesuglasice i uspostavio normalno uređenje i adekvatan ustav. Zato su visoki predstavnici poslije rata bili iz najjačih država svijeta s najvećim ovlaštenjima. Problemi su počeli kad su došle mlakonje i dopustili vama iz RS i HDZ-u i njegovima satelitima da krenete u razgradnju države.
samo bosanci na glasanje u RS pa da im se sve blokira e toga se boji medonja idemo do pobjede