Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek je stvarno u pravu sto se tice Visokog predstavnika ( covjek koji nista ne radi a ima platu preko 50000 km libo ga racku , samo kuha da bi “imali” posla ovdje ) s druge strane se ne slazem , a i Mile zna dobro sta je bilo u Srebrenici.
Akcija u Srebrenici je bila legalna i legitimna akcija VRS protiv islamskih terorista
Akcija u Srebrenici je bila legalna i legitimna akcija VRS protiv islamskih terorista
Jazuk...Govorim za sve 3 naroda a ne za tebe ili za sebe...BiH treba da bude građanska država sa 3 ravnopravna i konstitutivna naroda a ne kasaba! To za veličanje ratnih zločinaca se slažem s tobom-treba ih dobro kazniti pa se neće ponoviti!
pomozite mi da ispravim nevjerovatnu nepravdu. dajte svoj lajk zasluznim a ne podobnim. neka pobjedi najbolji a ne onaj sa najvecim lobijem. nagraditre trud i posvecenost i kreativnost a ne povrsnost klik na sliku i lajk. hvvala svima koji se odazovu vi ste ratnici u ratu za bolji svijet...kap po kap :* https://www.facebook.com/muchalucha.official/photos/a.1964894646879832/1964896076879689/?type=3&theater
Okrenuti se sadašnjosti i budućnosti i istine se ne bojati što se tiče prošlosti-priznati grešku i izvinuti se, narodi se moraju pomiriti u potpunosti, poštovati se i međusobno uvažavati! Samo tako ćemo brzo naprijed i svi ćemo biti zadovoljni! Zar nije bolje to nego se vraćati u kameno doba, zar ovo nije cilj svih nas! Pa pobogu brate, u Njemačkoj živi kamaru naroda i nacija pa svi imaju svoja prava, poštuju se i žive od rada!
Mirza82 Ja se ni sa kim nisam svadjao, a ti ako jesi trchi i miri se. U Njemackoj zivi kamara naroda, ali nijedan ne radi protiv Njemacke, vec svi zajedno za Njemacku. Takodje, nijedan od tih naroda nema pravo da blokira drzavu, velica zlocince ili poriche genocid. Probaj recimo reci glasno Sieg Hajl u Njemackoj, pa ces vidjeti kakva prava imas. Toliko.
@palamar1975 i vi ste vikali isto pa u Srbiji nije ostao ni jedan Jevrej ziv. Eno sinoc glava Drazina na Marakani. Koji kretenizam a igrala Crvena Zvezda..haj da je Sjajna kokarda.
Izvjestaj daaaavno uradjen.Aha, zelio bi izvjestaj koji ce ti odgovarati, po mogucnosti da ga Beograd uradi u kojem ce stajati da su se Bosnjaci sami ubili.
klasika u djikana ne svidja im se istina? oni za cas posla smisle istinu koja njima bolje odgovara
pro et contra Oni ce izmisliti bolju i stariju istinu.
@JazukZaPeshtu proslost im je puna takvih "istina" ovaj samo nastavlja tradiciju
Izgleda niko od vas nije vidio da je izjavio da bi se kogao podici PDV na 19% :) bit ce veselo :)
Da Bosnjaci kazu da se genocidan narod a srbi zrtve? !!? Boli tebe istina ali nije to problem Bosnjaka ooo Milosave. Pa jesi li ti pukao totalno?
dodik i nije los al covjek prica ono sto narod voli cuti..ne treba zaboraviti da je priznao genocid u srebrenici, govorio da su karadzic i mladić zlocinci sve dok nije došao na vlast
2013 DODIKU JE NIKSIC PREDAO BIH ALI TO NECES DOZIVITI OD DZAFEROVICA
Baš me nešto zanima kakav li će bit taj tvoj " istiniti izvještaj " i koju si to ti ISTINU spreman prihvatiti . . . ? ? ?
Samo naivan covjek moze povjerovati u srpske lazi
Sto ti je politicar, dok je da se treba uvalit gujica u fotelju sve ce priznat!
Ovo sto Dodik kaze je sasvim u redu.Sto se tice Srebrenice , ali ne samo Srebrenice nego svega sto se desavalo u proteklom ratu,potrebna nam je istina.Ocigledno je da je politika odredila krivu istinu o svemu. Bosna i H ce krenuti naprijed kada se definitivno otkrije ko je naredio Markale, Vase Miskina,Kapiju i sl. .Ako su Srbi to ucinili slijedi veliko izvinjenje i trazenje oprosta od druge strane.Srebrenica je zlocin i treba utvrditi tacan broj ko je ubijen , a ko je poginuo.
spanskiinkvizitor Ti ili si sizofrenican ili nevidjeno bezobrazan. Tacno se zna ko je pobio ljude u Srebrenici, tacno se zna ko je naredio Markale, Vase Miskina, Kapiju i sve ostalo. Ne pravi se lud!
@JazukZaPeshtu da zna se ko je pobio ljude u Srebrenici, ali treba da se zna koliko je strijeljano zarobljenika,koliko je stradalo u borbi , umrlo prirodnom smrcu. Gdje su sahranjeni poginuli u borbama.Njih je poginulo prilikom proboja nekoliko hiljada.Gdje su oni sahranjeni????????????Gdje su sahranjeni umrli? Ako su svi sahranjeni u Potocarima to je bezobrazluk i zato je potrebna istina.