Ovo sto Dodik kaze je sasvim u redu.Sto se tice Srebrenice , ali ne samo Srebrenice nego svega sto se desavalo u proteklom ratu,potrebna nam je istina.Ocigledno je da je politika odredila krivu istinu o svemu. Bosna i H ce krenuti naprijed kada se definitivno otkrije ko je naredio Markale, Vase Miskina,Kapiju i sl. .Ako su Srbi to ucinili slijedi veliko izvinjenje i trazenje oprosta od druge strane.Srebrenica je zlocin i treba utvrditi tacan broj ko je ubijen , a ko je poginuo.
spanskiinkvizitor Ti ili si sizofrenican ili nevidjeno bezobrazan. Tacno se zna ko je pobio ljude u Srebrenici, tacno se zna ko je naredio Markale, Vase Miskina, Kapiju i sve ostalo. Ne pravi se lud!
@JazukZaPeshtu da zna se ko je pobio ljude u Srebrenici, ali treba da se zna koliko je strijeljano zarobljenika,koliko je stradalo u borbi , umrlo prirodnom smrcu. Gdje su sahranjeni poginuli u borbama.Njih je poginulo prilikom proboja nekoliko hiljada.Gdje su oni sahranjeni????????????Gdje su sahranjeni umrli? Ako su svi sahranjeni u Potocarima to je bezobrazluk i zato je potrebna istina.
Prikaži sve komentare (215)