Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je "jezik mržnje" ako se zatraži da nadležni organi ispitaju Dodikove navode o Đaferoviću i utvrde ko je u pravu u ovoj stvari, a onda sa nalazima istrage ili jednog ili drugog ili ako treba obojicu predaju pravosuđu.
A sta drugo ocekivati od Dodika, necemo valjda cuti da je zaposlio neke ljude ili da je bilo sta ucinio pozitivno za narod. Klasicno mazanje ociju javnosti i skretanje paznje s pravih problema. Sva njegova politika se svodi na ovakve poteze i prodavanje magle.
POMILOVAĆE DODU KAČAVENDA!
NEKO ĆE BITI SMIJENJEN USKORO - JA DODIK JA DŽAFEROVIĆ. HAJD DA VIDIMO!
Ne zna se ko je gori on ili kebo,ah da tu je i brabonjcic
Pa kako je MILE RONHIL mogao znati šta Šefik radi u ratu, a u to doba je švecovao cigarete. Majstore, ihaj u zelen gaj!
Neko mora pocet razmislja o oslobadjanju Bosne,u hr nisu stjeli z4 u bosni nece dejton,bakire dizi narod Zeljko sta cekas da im se nahebomo matere bas kad traze a ti kraguj dodji pa ih brani iz kragujervca a mozda si i klao po Bosni matere am se nahebemo,bolje da pogine jos 50.000 ukljucujuci i mene a da Bosna bude slobodna nek ovako.
I gradjani BiH ce napustati BiH dok su takvi kao ti na vlasti
Dodik postao si polovnjača teška,ja ne znam kako opet srpski narod vjeruje u tebe i tvoje zablude a da nema hljeba da jede.
Pa riješen problem, svaki put uvrstiti kao zadnju tačku denvnog reda, i kada dođe do nje glasanje pa šta bude bude, ako ne usvoje nek napuste ha ja.
Ko o čemu kurva o poštenju...
Opet ovaj majmun ucjenjuje,ne vodi ovu zemlju dobrom dokle god je ovaj MAJMUN na vlasti
kebi treba jebat sve redom dzubre 20godina nista neradi dzubre i sada se okreno sa dodigom dzubre jedno
.......iihihihihiiiiiii pa ne bi niko trebao raditi dok tebe ne smijene, ono ti bi odlikovan od raše za ratne zasluge kako se sam hvališ il griješim:))))