Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasan stav EU. Sa ovom recenicom je sve objasnio
Koji si ti naivko, ako kazu stranci ima MPA onda ce da ga bude, a ovo nase cirkus presjednistvo se pokrije po usima i uradi to.U ostalom i u Srbiji su bili protiv da Kosovo bude nezavisna drzava pa vidimo sta je se desilo.
Auf onda nema, sto ste se umislili, ko vas ista pita
Ljudi moji kako ne shvatate svako ce drzati svoju poziciju, i svako tumaciti potpisane zakone i sporazume kako ih on procita. Nikad ovde nece biti dogovora. Svako cuva svoje glasace i od toga zivi. Ovde ne zive ljudi, nego glasaci ispranog mozga koji zive samo od gledanja dnevnika u 19:30. Sve sto se ovde potpise tumaci kako ko hoce. Nema tu nikad napretka ni za 100 godina.
ANP je fazon za ucjene i ublehe jer je cilj negdje da zapnu kako bi dobili ono sto zele a to je prmeijer ai ceste da se uzmu tenderi i lova za gradnju koje ce graditi znate vec ko u rs ... a dragan koji je nalozio pendes da to blokira dok ne dobije sto je zelio a BOSNJACI su kao ovce zagrizli mislili da je trava a ono bodljikava zica ..
nema anp nema vijeca! ako to ne bude komsic nece potvrditi imenovanje!
Svi su nešto potpisali a sad se peru od toga. Sporazum je vrlo " transparentan " zašto ga ne objave pa da gradjani znaju šta je potpisano a šta ne, ovako sve nešto spod stola pa svaku uzima šta mu odgovara, pravo evropski.
Svi su nešto potpisali a sad se peru od toga. Sporazum je vrlo " transparentan " zašto ga ne objave pa da gradjani znaju šta je potpisano a šta ne, ovako sve nešto spod stola pa svaku uzima šta mu odgovara, pravo evropski.
Uopste to nije Vukov citat, jos jedna srbska laz: piši kao što govoriš, čitaj kako je napisano“, izmislijo je njemački gramatičar.
Ovaj njegov komentar i upucivanje na "Vuka Karadzica" je zanimljiv. "Citaj kako je napisano!" Pa on ce prvi to tumaciti drugacije. ANP nece biti poslan ili ce poslati neku nebulozu koja nece biti akcteptiana. Bakir ce opet biti preveslan. Zasto nije poslao Komsica da pregovara? Njega ke puno teze preveslati. Ovaj Bakir ce prodati i sebe i drzavu za fotelju.
nemojte mileta ljudinu bihuzurit vise pa vidite na slici samo sto nije zaplako,bas ste bez srca hahahha
Za tu stoku ,nema se sta govorit U stalu sa njim i tamo nek preziva ono sto pojede!
A IMA POJMA KAD SE GREBE I TEGLI PARE IZ NASIH BUDZETA,ZA SVE OVO NIJE ON KRIV NEGO NASI UHLJUPI KOJI SU MU OVAKVO NESTA DOPUSTILI
Nisam neki politicar, al kladim se kad se sve poslozi oko ovih njihovih dogovora da ce ispasti da se el Bake naguxio...
Dobio čvoku od Amera što je prikupljao jeftine političke poene. Rekli mu: Nismo ti tako naredili da radiš. Kakva ti je to priča da nećeš u NATO kada smo ti udovoljili da to ide malo sporije? Hoćeš sad da naredimo Bakiru da tebe otkanta i da uzme SDS?
Čitaj i ti kako piše u Ustavu, Bosna i Hercegovina je država. Rok, rok. 🐽
pa ako je priznao da je vršio blokadu zar nebi trebao odgovarati za to? svjesno blokirati rad parlamenta i institucija, a nebiti priveden. trazim kao gradjanin ove zemlje da se ispita ovaj slučaj pod hitno.
Libo te tuki pokrao si pola Bosne sad bacas ublehe i zastiti srpstva a krades i rukama i nogama...
kako drazesna faca