Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme je da te se posalje u mirovinu. Previse si stete narodu nanio a sebe pri tom abnormalno obogatio
Kaze Lavrov Dodiku ako si mi mislio ista poklanjati, nemoj majke ti.
Bravo turci. Pa mi smo vama ostavljeni u amanet. Dobro nas podržavate. Nemoj te nas branit molim vas, završit će mo ko Gaza.
Doxik & company, grupa JOKS (Jebbo ih Onaj Ko ih Sastavi)...
A TURCI KO TURCI, ONI SAMO SEBE GLEDAJU, ONAJ KO MISLI DA SU NAM TURCI PRIJATELJI PORED OVIH DUŠMANA NEK SEBI ODMAH RAKU KOPA.
Koji ce khurc ovaj tamo? Ko ga je poveo/pozvao? Vuce ljude za rukav ne bi li se slikao s njima....boze koji retard....
A sto ovaj meĐed genocidni nije rekao Erdoganu da mu smeta urlikanje sa minareta..da ce rasturiti BiH i priljubiti se prknu Srbije..da su Muslimani srbi koji su se za veceru prodali...Ako si vec hkurchev baja u svom selu..pa budi onda i baja medju mangupima..a ne ko hpicka sto i jesi..na pet strana pet razliciti laveža pustas...
Je li opet neutralan 🤦😄🤯 , gori je onaj koji ga je zvao.
Odlicna inicijativa gosp. Dodika. Bosna bi se trebala okrenuti Rusiji i BRICSu. Nikakve koristi od US oligarhije, osim uvlacenja u nove ratove i zaduzivanja radi njihovih interesa. Nadam se da je bilo govora o pomoci Palestinskome narodu
Pa zasto ne idete u Rusiju iz koje i milioni rusa pobjegose sirom planete
U čemu je razlika između, Turaka,Srba,Hrvata,Mađara,Švabi,Rusa,Bugara... i mnogih drugih nacija?Razlika je samo vremenska kronološka, kad je koje barbarsko pleme stiglo doći na tuđu teritoriju oteti je, milom ili silom, i poslije nametnuti svoj identitet autohtonom narodu i zapišati teritoriju. Mogu da budu hiljadudugogodišnje barbarske države al uvjek će ih odati genocidna barbarska krv željna otimačine i nametanja.
Mile samo sa ovim islamistima šuruje.
Mile jesil kukao opet da je RS ugrožena
erdogan mu ostavio bosnu u amanet kaze pravi drzavotvorac
Bolje i dodiku nego erdoganu.
Nicem dobrom
Nemas za germe, varas narod. Ljudi iz RS-a sami govore da nije teza situacija od rata bila, narod si u crno zavio dolazi ti kraj lagano.
🤣🤣 Što se Lavrov izmakao da mu Dodin ponovo ikonu neuvali 🤣🤣🤣🤣