Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna je izdržala i mnogo veće mangupe od jednog traktoriste...:)
slusajuci te ovako, da sam stranac, mogao bihi da pomislim kako je hiljadugodisnja bosanska istorija ispunjena junackim borbama za slobodu i čast.. sve to pod uslovom da ne znam za vasu istoriju dugu citave dve decenije
@Dorn - ja sam ponosan na ono čim moja historija NIJE ispunjena - nije ispunjena vršenjem genocida nad drugim ljudima... "istorija duga čitave dve decenije":)? Vidiš li ti kakav si ti paradoks sam sebi:)?
...dodik se na bosnu obrušio,a onda mi je ku.rac popušio...
Suverenitet neke drzave se ugrozava nelegalnom UPOTREBOM SILE. Svako ima prava da govori o nezavisnosti, naročito predsednik republike koja čini drzavnu zajednicu BiH. To rade i katalonci i baskijci u spaniji i škotlandjani u britaniji i flamanci u belgiji itd. I jednog dana bice raspisan i referendum po tom pitanju kao sto se radi u civilizovanom svetu...samo prvo vas bosnjake moramo da prebacimo sa azijsko-despotskog na evropsko-demokratski nacin razmisljanja. A za to ce nam trebati 15 ak godina cirka
Dornauszieher Da, samo što bi sad naoružani Bošnjo vas skenjao preko drine za sedmicu dana....nisu ti ovo devedesete oči moje lijepe. I čemu ta ekavica, kome glumiš srbina?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Milu je uhvatila panika, jer ako on ode sa vlasti, koliko je kriminala napravio, njemu ne gine tvorza. Ne moze on ni pobjeci, kad ce Interpol raspisati potjernicu za njima. Zato je njega uhvatila panika. On se boji da ga Srbi ne budu skidali, a ne Bosnjaci. A sto se tice Bosne, pokusaj Mile se otcijepiti, pa ces vidjeti! TERITORIJ NA KOJEM SE NALAZI GENOCIDNA JE I BOSNJACKI, NIKO BEZ PRISTANKA BOSNJAKA NE SMIJE OTCIJEPITI NI PEDALJ BOSNJACKE TERITORIJE. ISTO VAZI I ZA ZAPADNU. AKO ZELITE RAT, A VI POKUSAJTE.
BOSNJACI, SREDITI KANTONE U KOJIMA STE VECINA. Savjet bosnjackim politicarima, radite sa narodom, pametne stvari prihvatajte, nemojte se drzati fotelje i nemojte slucajno da bi pokusavali skidati Srbima i Hrvatima kriminalce sa vlasti. Neka ih kradu, kad ovi vide zaista sta im rade, treba im dati verbalnu podrsku i pozeliti srecu, ali neka sami ciste vlastita govna.
HEHE, FRKA PANIKA. USPJEH DEMONOSTRANATA U ISKLJUCIVO BOSNJACKIM VECINSKIM KANTONIMA, NAJVISE SMETA MILOKRADU. ZNA MILOKRAD DA SAD SE SRBIN PITA ZASTO ONI NE SKIDAJU MILOKRADA, AKO NISTA U SEBI. ZNA COVIC DA SE SAD I HRVATI PITAJU, ZASTO ONI NE SKIDAJU COVICA, AKO NISTA, U SEBI. ZNA TO I MILANOVIC U ZAGREBU I TAMO SI OBESPRAVLJEN I ZGAZEN NAROD POSTAVLJA ISTO PITANJE. ISTA STVAR I U BEOGRADU. REGIONALNE HOHSTOPLERE JE UHVATILA PANIKA, A POGOTOVO CE IH UHVATITI AKO OVO U BOSNJACKIM KANTONIMA BUDE USPJESNO, PA SE IZ TOGA IZRODI NESTO DOBRO. TEK CE ONDA FRKA NASTATI.
Za 4crni Srbinblekstena: ne kaže se sumljam nego sumnjam i to i na srpskom i na bosanskom i na hrvatskom jeziku.
Za Doboy : Nekom se džaba i kupati smrdi pa smrdi...
Smrdin kleti badnjak pali pagansku on slavu slavi takozvani božić pravi paganstvo Srbin slavi klempetinom masti brke nek se ždere, nema frke Isus kako njima zbori Srbin baš niš' ne dvori paganski je Srbin soj glavni mu je svinjski loj još se time na glas diči prdoslavlje na paganstvo liči
Šta se on ima obrušavat, krme smrdljivo..
Zasto ga vise nehapse,imali iko muda da ga uhapsi,dokle vise tako,gdje SIPA sta rade????
Sta je ovo Dodik, samo 100 komentara, padas u ocima bosnjaka, mislio sam da ce biti makar 500, izgleda ides u zaborav haha
Ma kur.c nas zabolje za neka mišljenja(ako imaju čim razmišljati u šta sumljam) srednjovjekovnih isfrustriranih divljake(1434 god ili je drugačije sada vabe) ŽIVIO NEBESKI SRPSKI NAROD,MAJKA SRBIJA I DRŽAVA R.SRPSKA(uz pjesmu Mitra Mirića:::"NEMOŽE NAM NIKO NIŠTA,JAČI SMO OD SUDBINE(domaćih poturčića.zapadnh izdajnika i arapa)
tko Bosni zlo mislio;na kurcu nam visio!
Civilima... i takve privodio, optuživao, vozao od logora do logora.... Što nije svijet naoružao Armiju BiH odmah na početku sukoba-izravnao snage pa da se onda neko fali herojstvom.... lako je bilo biti heroj kada je JNA dala sve što je imala, uključujući i ljudstvo, hiljade dragovoljaca iz SRbije, Crne Gore, Rusije, Grčke.... a na drugoj strani imaš golorukog civila. Pa ipak na kraju nepostigoše agresori cilj pokoriti cjelu Bih i unuštiti sve druge i drugačije u njoj.... i danas se time hvale i kažu bila je to volja srpskognaroda pa to treba da ih je sram i stid reći - to samo govori o kakvim je to ljudima i karakteru riječ..... koji sežu mnogo dublje i dalje od Dodika, pa viditel da je svugdje glavni Irinej SPC ista ona koja ih je polivala svetom vodicom pred svaki pohod u BiH... tokom 90. I to mi je religija mira i pomirenja. Pa te nebi trebalo pustiti ni dkorače u BiH, kao što im nedaju ni na Kosovo. Nažalost mi Bošnjaci previše praštamo i popuštamo... i kad treba i kad netreba.
Nesporim ništa od onog što je naveo Dodik.. do onog djela gdje se kaže izraz srpske volej i srpskog naroda... datačno ali da bi se ta volja ispunila bilo je potrebno poubijati nekoliko desetina hiljada ljudi, rastjerati pola miliona, osnovati logore, silovati stotine žena i djevojaka sveto protiv VOLJE onih drugih- a čiji vjekovni dom je bio na području koje se sada zove RS- prema tome da bi većinski građani RS danas uživali šta uživaju bilo je potrebno izvršiti gnusne zločine, etničko čišćenje pa trebali se tim NEKO PONOSITI, to isticati i smatrati to svojim vjekovnim uspjehom-jadan je taj ko se tim ponosi- nemam ništa protiv Srba, ni RS ali činjenica je da je nastala na genocidu, progonu i muci drugih i niko normalan, civiliziran ili ako hoćete religiozan čovjek nebi trebao tim da se diči i ponosi... jer ONO čime se ponosi drugom čini veliku bol. Druga stvar, netreba govoriti oherojstvu kada cijeli svijet zna da Armija BiH bila goloruka... i da se 92 i 93 agresor obračunavao s ...
Mile Ronhil se nije " obrušio na BiH" On se spotakao o BiH i više mu nema spasa! Na kraju krajeva sam je pao sam se ubio!
" bolje i vrabac u ruci nego golub na grani " :)