Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vucic stopiro vrijeme Milanu.
Mama ljubila morona. ŠČ!
Nema Putin jadnik skim da razgovara pa haj sa tobom da popuni vrijeme jer nema nista korisnije. Vas put je taj prvi i tako ce biti vjeruj mi.
Putin mu je rekao da je spreman poslati trupe u RS ako Njemac nešto pokuša. Ne znam šta bi drugo za Dodika moglo biti ohrabrujuće, samo to.
Za rs postoje dva puta, jedan vodi desno a drugi vodi lijevo.
Boga mi ovaj će pokušati odvajanje RS-a, i po cijenu novog rata.
Varijanta broj 1 daleko najbolja, ne razumijem Dodikovo opiranje osim što mu se sviđa da kontroliše sve i vrši kriminalne- korupcione aktivnosti dakle Entitet rs je i politički i teritorijalno i ekonomski neodrživ. Treba ga platiti posto je slab na novac da tranzicija protekne mirno
S obzirom kakvu ''samostalnost'' imate, i kako vodite sumsku republiku, za nestanak se ne treba sikirati, to je neizbjezno. Pitanje je samo vremena.
Dva puta - jedan asfatiran a drugi makadamski
Hija zekane! Dionicari dolaze po svoje
Ti i Kalabuhov ga malo s koljena…eto toliko za ovo javljanje, studio!?
Jasta zabrinuo se patuljak za genoccidni chetnitet
Prvo nam oduzmite oružje, bacite atomsku pa pokušajte, ruku na srce zeznuli bi se debelo !
Znaci put u nestanak! Sretno
Oni ne mogu sebi pomoci
Dva bolida...
Kazu svjedoci da je Putko (p)ogledao u solju i vidio govno. Nakon duzeg vremena i gledajuci u govno jasno je rekao: 'Neki put ti stoji, a neki ne stoji'. Nakon duzeg razmisljanja pustio je vodu i dao do znanja govnetu kakav put mu stoji. Ovaj medjed a nakon Putkovog pustanja vode (u prijevodu dizanje cijene gasa i za 'Smrde') se nastavlja gusiti u vlastitoj kanalizaciji, a tu je Trojka koja medjedu pruza ruku da ga izvuku iz govana u koje se uvalio kao i svoj bolesni narod.
Ti jadu BALIJSKI mozes samo u teheran, da odletis na aladinovom cilimu....😂😂Drze vas jos malo svabe i eu...ali i ta prica polako nestaje...