Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su toliko jaki zasto ne oslobode srce srbije?
@KazemJA Pitanje je da li će SAD opet reagirati isto. Kako izgleda taj dio balkana predaju Putinu. Možda je i Bosna tu. Jer Erdoan gura bošnjake u tu neku novu zajednicu. Putin je sad na vrhuncu moći.
@KazemJA Albanci bi ih odvalili ko Bosnjo vlainjicu i sokicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako se ti uzdaš u to šake zahrđale gvožđurije koju svaka gerila smlati k'o šećernu vunu i ja se tebi divim.
Nije granica NATO-a na drini, nego daleko daleko preko drine..
Varvarski narod. Urođena genetika patološke laži. Ne postoji više ama nijedna kuća Muslimanska u BiH u oba entiteta a da nije naoružana. Nikad više na prepad nenaoružane Muslimane neće ufatiti. Ps: Ne bije boj sveto oružije, već boj bije srce junaka.
KAKO NIJE POVEO 'GARDU' :):):):)
Ko o cemu Srbi o sili i nasilju.Zgadija su prava i genocidasi.Nasilje i klanje im je u krvi.Bas fuj.
Republika Bosna i Hercegovina ☝️
Ko se tenka laca, na traktoru se vraca
A znamo i koji su to.
Tisi predsjednik bih
Polako polako neopredjeljeni Sila amo mi srbi
Krvoloci se boje da budu lovina.
Ko o cemu srbi o oruzju, svrsavaju na njega i na pomisli kako ce nekog napasti .. svar je u tome sto kukavice pokrecu rat i salju tudju djecu u njega da ginu za interese SANU a oni svoju djecu sa milijunima salju vani ...
Pa kod njih policijski inspektor u gepeku voza eksploziv i puške, zamislite šta sve imaju ostali po šupama, štalama itd.
Jbt,ovi Srbi se rađaju sa nekim mutiranim genom paranoje.
Koji su to "neki" o kojima Dodik govori?
@Mile A do daljnjeg je to samo tebi poznato, a? OK.
@Tango Pa vi ste puni nekih, samo vama, poznatih informacija. Ma sve je jasno, Tango...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
medvedov vam se smije. Pa vi samo zveckate oružjem i narod plašite.hajd pokažite kako ste otvorili fabrike i zaposlili 50_tak radnika.loool