Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Satanak ce biti 29 Oktobra u dvoristu sarajevske pivare. Mi trebamo razgovarati otvoreno o svemu. Mozete povesti i zene ako hocete. Zene svakako trebaju biti ukljucene u ove pregovore. Mi se trebamo dogovarati, mi sami bez icijeg posredovanja, rusi nam ne trebaju. Ebo vas rusija vi se nje prifatili a koliko ste samo zita dali tim istim rusima u toku rata pa nista. Znaci , dodjite kod mene i dogovoricemo se.
Evo ja pozivam politicare RS da dodju na sastanak kod mene. Dogovoricemo se sve, cak cu im dati da idu gdje zele, referendum i sve ostalo. Javite se a ako ne dodjete nemojte poslije reci da vas nisam zvao. Toliko za sada pa se cujemo.
ma sazovi mater svoju na orgije seronjo jedan... mrs
@opet iz cosk..., Uzivaj, blago tebi. Vratnik je uvijek bio prapocetak kosmosa... , a i kraj takodje.
Koliko daje para da se odazovu ?
a da dodam na gospodinov tekts to \"mijenjanju sarajeva\" ti i takvi kao ti ste ga mijenjali od 92 do 95 granatama , snajperima, silovanjima, mi nismo zaboravili haveru nista od tog tvog \"mjenjanja\" nafakiram se i tvoje stare loma usput. dodji na vratnik pa ces vidjeti promjene, promjene izgleda tvog lica.
Evo ja sam vec u BL,cekam.
ma nafakiram mu se stare dobro.
zapelo je vama u glavam u Sarajevu. Da li ste vi svesni svijeta u kome zivite. Da li ste svjesni da planeta nije ista kakva je bila 1990 , 1995, 2000. Stvari se van Sarajeva dogadjaju i mjenjaju. Samo SA ostaje isto. Dodik nema sta da mjenja u SA niti hrvatska politika moze sta da mjenja u SA. SA se mjenja u SA i krajnje je vrijeme za promjene. Inace, Hrvatskaa i BH Hrvati ce imati kude i bez BiH isto kao i BH Srbi. Sarajevska politika je 100% antibosanska.
Dodik umislio da je Medvedev ili, nedaj bože, Obama. Da je neko ko je ugledan i da ga za nešto pita. Previše se on uzdigo. Ali neka biće mu teže kad padne.
Dodik je vec par godina Tadicev Karadzic u BiH, a Tadic ce se svog priveska najbolje rijesiti tako sto ce ga eliminisati iz politickog zivota. Jeremic je strahovito brzo doletio u posjetu BiH, i to po prvi put po diplomatskom protokolu - Sarajevo pa Banja Luka, nakon posjete Medvedeva. Negdje je zapelo!
ko je u ovoj prici utopljenik? Dodik je u stvari najveci borac za opstanak bilo kakve BiH. Svi ostali je stavljaj na kolosjek za promptnu dezintegraciju.
Utopljenik se i za sastanke hvata... P.S: Gdje mu ovu sliku nadjoste, hahahahahahahaha
@Prijedlog :))) Onih 0.2 % da se da Rusinima. Koliko da se da postenim Albancima, seljaštvu i postenoj inteligenciji?
Nije mi jasno zasto se uopce s njim pregovara.