Komentari (315)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do kraja vijeka će vas biti toliko da možete stati pod jedno drvo
Krušku😂😂
@kissss Zadnjih 5 godina govorite da je to 2018. Sad ste pomjerili na 2023.? Pitanje je da li će vas do tad uopšte postojati na ovim prostorima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jest, jest...prije samo 20 godina govorili ste da je Kosovo kolijevka Srba i kad neko kolijevku izgubi da li mu je baš takva budućnost?
Zamisli ujutru krenes na posao, vidis u autu ti neko nepoznat sjedi i pokusava da ga upali, ti zagalamis, on kaze: "Dakle, ja se moram izvući iz ove situacije u kojoj je pretpostavka da sam krivac i da moram nešto da uradim na svoju štetu. Sada moram da kažem - ne, ja nisam krivac, ja imam moj interes i šta mene interesuje." Ali posto nosis kravatu, ista glupost ne zvuci toliko glupo.
pa hajde smradovi separatisticki, zasto ne zapocnete svoje predizborne mastarije, a da, nema omjera oruzja 1000 prema 1, i cetnicke jna da obavi zauzimanje teritorija za vas, laktasko kriminalno djubre
rip
Sanjam i ja normalnu državu ali nema
Milokrad treba prvo da preživi 2018 -19 godinu i spasi glavu. Snove mu neće niko sprečavati. Samo je pitanje; dali se poslije tih snova probudi mokar?
Do kraja vijeka,hahaha
E klempo jedan razic ce se tvoj narod po bijelom svijetu dok ti rijesis ta pitanja
dream on
Ja imam viziju da svi muslimani od Makedonije do Slovenije zive u jednoj drzavi koja je vise vjerovatna nego ova Dudukova suplja
Mile "vizionar,, valjda iz tog razloga gonila imaovinu po Beogradu. tandem, ljigavi alekx i zadrti mile, možda i uspije u nakani.
Sanjam i ja da karam Vesnu Zmijanac, pa nista
A ovi gubari sto brisu komentare nisu nista bolji od cetnika dodoika.srbska tvorevina se brise sa mape kao i cetnicki zlocinci.SANJATI SU POCELI O BJELIM MISEVIMA A NE O VELIKOJ ZLOCINACKOJ SRBIJI.TEGBIR
hahahaha ovaj je bas zagrdio ali najsmjesnije ili najzalosnije (ovisno kako gledas na stvari} je sto njegova krezuba glasacka prezivarska sirotinja vjeruje u ove nebuloze i kod njih on ovako dobija poene. Medjutim ako dodje stani-pani dodik ce skupa sa familijom da se ispali za rusiju a slamojedi ce da nahebu kao nikada jer podosta drzava u regionu samo ceka pogodan trenutak da ih rascerupaju. Politika konflikta je njihova politika vec zadnjih 150 godina.
Hoće Dodik do 22 stoljeća sve 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑 u jedan tor. Orwellova Ovceanija.