Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al se ovaj za pet minuta sastanka ispricao sa putkom, hahahaha koja ubleha
Samo Dodara na metar od Putina za ovim stolom :). Znam da boli :D
Zamislite samo da smo pametni ljudi pa Dodik uzima od Putina sve sto nam treba, Covic od Evrope, Bakir od Islamskih zemalja. Sa svima dobri i od svih uzimamo sto je dobro za nasu zemlju i nas. Pa mi bi se svi u zlatu kupali.
Najjaci komentar na Klixu ikad, maksuz sam se logovao da te podrzim
To bi sve bilo top, da sve trojica ne uzimaju sebi u džep, a da Mile i Dragan vole i doživljavaju BiH kao svoju jedinu državu.
Hahhhha koja ironija od prevaranta. Do jucer balio kako nece biti produzen mandat Euforu , a sad moli Putina da produže mandat. Zna on dobro da u suprotnom ulazi Nato ali u suštini to je isto .
Ovaj Dodo samo mlati praznu slamu a nsivni narod mu vjeruje
Zaboli nas q sta ce agresor podrzat
kakve veze ima rusija sa BiH u tom smislu, ma bjažiii ba.
Nije NATO, nego europske članice NATO-a.
Podsjetimo, Vijeće sigurnosti UN-a u oktobru ili novembru će razmatrati produženje mandata EUFOR-a u Bosni i Hercegovini. Ukoliko se neka članica (Rusija) ne složi, to će značiti da se misija Althea završava u našoj zemlji. ukoliko se neka clanic(Rusija) ne slozi. A sta ako se USA ne slozi, znacil to kraj misija i dolazak NATO??
Cuj ako se Rusije ne slozi, jel to zavisi samo od Rusije?A sta ako se USA neslozi jer to znaci opet da ce prestat misija i NATO doc..Nesto mi ovdje dismri.
Cuj ako se Rusije ne slozi, jel to zavisi samo od Rusije?A sta ako se USA neslozi jer to znaci opet da ce prestat misija i NATO doc..Nesto mi ovdje dismri.
Lijepi strah majko mila
Hahahahaha Hahahahahahahaha
Jebt na sta je spala ruska diplimatija sa seljoberom da se sastaje predsjwdnik cccc
Pa onda Amerika ili UK odbiju ALTHEA-u i opet NATO dolazi? Ali to se neće desiti.. zašto?
Skidajte ovog krmka sa scene djubrad jedna
Dodo ne zna bil piso il srao, klasika..
Eto baš mu hvala....a ja tokmaka mati mila