Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte misliti da nećete republiku srpsku odvesti u pakao a srpski narod možda i u nestanak jer srpski narod ne može da se odbrani ako bude rata...
U sridu jarane
Od čega će se braniti? Od BiH? Od svog naroda? Od SAD-a? Čega ba?
Branit ce je je kao sto je i Bakir branio Bosnu iz podruma ili kajmanskih ostrva,pusti kera nek laje nicija nije do zore,nek opustosi jos ono malo sto im je ostalo pa ce vidjeti koliki je prasac patriota,na jednom guzu nosi 50 panzionera koji skupa sa vagom imaju 30 kila.
Danas su svi Bosnu branili, a ovi frontači, cunami ekonomisti cijeli rat bili u inostranstvu..mah...ovdje više niko ne može biti normalan..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A s kim bi ti ratovao jadniče, i od koga bi se ti branio. Nikome normalnome ni na kraj pameti nije da se bakče tobom i nitko te ne uzima za ozbiljno. Tvoja blebetanja i tvoja politika su samo za " kućnu uporabu " ....
Stos e prase oznojilo...
Duduku glava isto kr'meča pred kla'nje.
Za Entitet iz Bosne i Hercegovine, Republiku Srpsku, je trenutno najvažnije da se odbrani od Mileta lopuže i njegovih jarana. SLOBODA I BLAGOSTANJE ŽITELJIMA RS-a JE NAJVAŽNIJA !
Samo nastavi tako,dovest ćeš srbski narod u nestanak,samo se igrajte "junačite" nema više naoružanja iz jna,nema više pomoći grčke,rusije,crne gore čak ni srbije ( da je mogla šta uradila bi na kosovu),samo vas trpimo,iz godine u godinu samo serete.Neće nam ni 15 dana trebati da vas protjeramo iz tako zvane rs,samo budite dodikove ovce yebo vam on svu familiju i mrtve i žive.Mi nismo više goloruk narod.a vi nećete imati više kome KMEE KMEE ( rusiji,crnoj gori,grčkoj itd itd)...samo se igrajte sa životom.
dok vi govorite da je dodik konjska glava, kriminlaac itd , srbi ga 100% gotive
Inace ovakvi govori su ocekivani i ponavljani pred izbore ili situacije koje prijete da se stado razbjezi....ajmo Jovo nanovo, ovce su na broju - gdje mozemo love maznuti.
Smatraj da ti je majka * još jedared.
Bla bla bla Isprazna prica koju ponavlja jedan majmun. Imal hljeba gdje, imal se gdje zaraditi, imal gdje da se odmori. Mislim da su to pitanja koja sve interesuju posebno nakon odredjenog okretanja Srbije. Zato dodo konjo bla bla bla
ja jedva cekam da ti skinem glavu s ramena.......
Joj babo, divi mu glave. K'o prevoj na Ivanu.
"Branit" ce te se kao i 92-ge protiv golorukog naroda, razbijajuci drzavu u kojoj zivite, praveci koncentracione logore, cineci zlocine i nakraju genocid. Svijet tek sad na primjeru Rusije vidi da je BiH bila samo mala lekcija za ono sto bi i njih moglo da doceka.
Nikad "Lee". Problem cetnika i Srpskih nacionalista je sto su poistovjetili Jugoslaviju sa Srboslavijom tj. velikom Srbijom na kojoj je radio Milosevic sto ju je na kraju i unistilo. Poslednja slamka spasa je bila inicijativa BiH i Makedonije takode i inicijativa EU koju ste glatko odbili. Slovenija i Hrvatska su vec odavno bili shvatili da nema dogovora, dok Se BiH posebno Bosnjaci zevjeli u laznoj nadi da postoji sansa znajuci koliko je BiH izmijesana i koliki ce ceh platiti zbog nacionalistickog divljanja.
Takode, Juga je bila federacija sastavljena od 6 republika tj. "drzava" tako da ni jedna drzava nije unistena a svaka je imala pravo opredjeljenja do odcjepljenja.
Serbian Sarajevo ;)
Ne koristi on droge, on je retardiran od rodjenja
AAA GDJE PEČAT... E moj mile...
ublehasi malo su vas pokrali sve govna i srpska i bosnjacka i katolicka samo se za stolice bore