Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako vepar mijenja pricu iz dana u dan....cuj i ako nas neko napadne....a ko bi to vas kad napao majmune futrovani
Napala ga paranoja.
Nikada napasti, ali uvijek braniti svoju domovinu od dušmana Bosne! Pod palicom Bakira Izetbegovića, slejdeće godine smo nezaustavljivi, a ni Čović neće ući u Predsjedništvo jer ćemo opet izabrati i Komšića! Snažna SDA, sigurna BiH 💚!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Jel ovaj lik ima dementiju ili sta, bukvalno je u zadnja 3 mjeseca 10ak puta pozvao na rat lik nije normalan
Pa ako je tako, treba vratiti ustav Republike BiH i ukinuti entitete. Evo mozemo ih napasti, tj. uci vojskom u Banja Luku i kraj price. Nece niko ginuti jer se oni nece braniti.
Ne, Bakir poziva na rat a Dodik kaze da rata nece biti
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Niko tebi vise ne vjeruje iddiote..
Govori u svoje ime!
Imas li jos koju zastavu da zakacis ,konjino
šut' šut'...oni sa Oak Islanda našli broš iz 17 vijeka, vrlo sam uzbudjen ishodom...... :(
https://images.app.goo.gl/KBf6HZAjnPhKxZ4F7
Eee stace, nemoj te ga bolan!
republika srpska će uskoro doći u fazu kada neće imati šta braniti niti će je imati ko braniti.
Nema straha za RS . I ka susidi ne date mira i ko bi bija toliko lud da vas okupira.
Logicno jer bi vas pregazili za 48 sati
Bosanski pravoslavci iz tzv RS na čelu sa bosanskim pravoslavcem samoproglašenim srbinom Dodikom po svaku cijenu hoće da negiraju genocid (koji je u njihovo ime počinila vojska i policija tzv RS) i veličaju ratne zločince. To govori da su spremni za novi genocid. Sramota.
Pa znači predaješ se? Ok, to je stvarno pametna i mudra odluka u cilju zaštite sveukupnog stanovništva. Treba onda koliko je od sutra donijeti odluku o novom ustrojstvu države, poništiti entitete i proglasiti samo državnu nadležnost na čitavoj teritoriji Bosne i Hercegovine i početi raditi na obnovi države. Eto rat je onda konačno gotov, imamo pobjednike i poražene, možemo dalje!
Vuk mijenja dlaku ali cud nikada.
Otkako se Cvijanovic vratila iz Amerike i ispricala mu da joj je nudjeno da dodje na njegovo mjesto ( uz posredovanje Vucica) Mile malo smeksao. A i Smidt kaze kako se o sankcijama ne mora pricati, one se samo puste. haha
pa nece ratovati Republika sumska jer vas nema za termina u vistafonu..
Kakvi bolidi vode nasu državu, to je za rubrike 'vjerovali ili ne' 😧