Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik radi i gradi
@leptirica92 A Bake svom narodu apelacije.
@leptirica92 VIDISE DA GRADI I KRADE SIROTINJE U SRBSKOJ TVOREVINI NAROD JE GLADAN .GDJE TI ZIVIS LEPTIRICE NA GRANI DRVECA ILI U POZADINI STVARNOSTI.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako Mile Ronhil uspije u ovome ima da mu dam glas :D Pa do sada Kirbe nije ništa učinio za opće dobro, samo zeleni hajruju :)
gdje nece kad i on licno ima zaradu od gasa..
Ode papak na rundu žeganja. Raširi pakaš smradu laktaški
Putuj Mile, i nagni se kroz prozor, molim te !!!
koliko bi bilo bolje da smo složniji ali eto
.....mi u Rajvosa znamo ispijat kahve od novaca koje pošalje dijaspora, i samo kmeeeeeeeeee :(
kome on dovodi gas, nema ga ko koristiti u PC, ekonomski ne isplativo nema fabrika ni velikih firmi u PC. Isplativo je samo za Sarajevo i to je to. Možda ga dovodi da bi naplaćivao prolazak kroz PC ja ne vidim drugi razlog.
Tooo predsjednice, tako se voli svoja rodna gruda .. iako je politika i zamisao da taj tok prode samo kroz pc, al nema veze, kada budemo u NATU i EU pc ce ispariti ko kap rose .. i na kraju ostaje samo Bosna i Hercegovina .. 😁
Ameri sta uradiste 1996 pa ostaviste azdahu u BiH da zivi... Nikada mi nece.biti jasno zasto su Ameri obustavili operaciju Sana tad. Ni oni sami ne znaju!
Boli nas briga, nama ljepše i glavnije da je Komšić rekao kako on u ime Hrvata želi da BiH napiše apelaciju protiv izgradnje Pelješkog mosta :-)
jel šljem zadužio ili šajkaču??valja vazda bit na zbizdanu😂😂🤣🤣
Trebamu para potrosio je sve stoje imao i prodao.zna sam daje njegovo sovinisticko ponasanje proslo.TEGBIR
@dzida tegbir?kuš psu!
tako da će na taj način još više i dublje uvući federaciju u energetsku ovisnost o četaljima i rusima...
Jeste kopile cetnicko zaostalo,ide konj radi love jer je nestalo u srbskoj tvorevini finacija i nema pljacke TEGBIR
EEEE pita se i Baja nesto.