Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ko je sad precjednik genocidne Tandza ili Bolesni laktasenko??:)))
Dodik sada neće moći direktno do para nego će morati preko Željke i Željku možemo uskoro vidjeti u zatvoru.
Dabasnji dan mu odbiti od plate kao i svaki buduci ne dolazak kao sto to rade i obicnom radniku koji 20 X ima manje primanje.
Dodik je moj kontraidol. Ne mogu ga nikako, ali da je genijalac, jest. Sve ide kako on zamisli, koristi maksimalno sve prilike koje mu se pruže i za.ebava se sa sva tri konstitutivna naroda odjednom.
Predsednik Dodik, izraz volje srpskoga naroda a ne bošnjačkih nacionalista iz Sarajeva. Jedino mjesto gdje se oni kao nešto pitaju su - komentari. Sve ostalo u našim je rukama. Hvala Bogu.
Lajk ako misliš da je Dodikova žena ljubomorna na Željku, jer Dodik s njom provodi najviše vremena.
@1dis https://static.klix.ba/media/images/vijesti/170121036.4_mn.jpg?v=3 Znas ono, najbolje smo drugarice, al mrzimo jedna drugu..
yadiktator imali smo priliku je vidjeti kad ju je Zeljka vodila u SAD.Ja mislim da se i dan danas pojedini zurnalusti ismijavaju i izrugivaju toj ljepoti
Ko je odvratniji, tovar qovna iz Laktasa ili trandza Zeljko? Fali ona Majkiceva. Jest ih Bog kaznio ;)
Još nekoliko sastanaka i čitava opozicija RS-a će biti uništena. U ovom mandatu bi Dodik sa SNSD-om mogao sebi zacementirati vlast u BiH. Iduće izbore će dobiti bez ikakve kampanje.