Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mili preCedniče, sretan ti Dan nezavidnosti Bosne i Hercegovine !!
Al najjace je kad Bosanski pravoslavac umisli da je srbin pa kad dodje u Srbiju i misli da ce ga svako zvat srbinom a ustvari mu kazu kao Dodiku " Mrshhh Bosancino🇧🇦🇧🇦🇧🇦 😁😁😁 neka me nekooo demantuje ako nije tako 😁
Joj da hocete pickice opet zaratiti... misevi jedni jadni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lutrija bih danas radi a vise postuju praznik ove kladionice sto ih kudimo za porez.samo ne znam sto ocekujemo da nas postuju kad sami sebe sprdamo
Milorade pogledaj prvi red na parama što dobijaš platu. Tamo ti piše na oba pisma u kojoj državi živiš. Dalja priča je suvišna.
Večina je odlučila da bude prijema kao uvijek do sada. A, ti, mile puši u diple. Ako znaš. Znanja koja si nakupio u Pančevu 1987 god, sada zbog zloupotrebe, obijaju ti se o glavu. Pozdrav od Miška!
OVA DRŽAVA JE DOBILA SVOJU NEZAVISNOST 01.MARTA U KAO TAKVA JE PRIZNATA U UN, KOJA JE KAO TAKVA ZBOG MIRA U ZEMLJI ,,URAĐENA,, NA DAYTONSKI NAĆIN SA DVA ENTITETA I DISTRIKTOM. DAKLE TA BIH JESTE PRIZNATA NA ISNOVU REZULTATA DRŽAVNOG REFERENDUMA KOJI JE ODRŽAN 01.MARTA 1992 g.
Bosnjacima sretan njihov dan neovisnosti!Nas je 18.11. pa ne bi bilo lose da se sjetite!
Neki ludjak karadjic nelegalno bez glasanja naroda i referenduma proglasava sumsku republiku (9.januar 1992) . Hvala ti puno Milorade , ti kao delegat Alije si zasluzan sto si dao glas da se odrzi referendum 1.mart 1992.god za nezavisnosti BiH. Znas i sam da je narod izasao na referendum i glasao za nezavisnost BiH.
@bosniaco Pa i neki bivši kriminalac, tek izasao iz zatvora, je rasirio misao o unitarnoj BiH...i tako krenu ludilo.
Postovani gospodine Dodik oni moraju nekako da zasjene oci svojim biracima, pogledaj im kroz prste ovaj put...
Dodik: Prijem povodom 1. marta je lični čin Džaferovića i Komšića ....Reče klovn velikosrpskog nacionalizma.
BajoScepanPolJRS SVEPAS DODIKA ZA ..RAC
Dobromil* jos jedan bolesni um boluje od raka hebe ..ta.ku ..jku
treba dodiku jebat snahu 😛
Miran krmak, nazad u svinjac sa ostalim genocidasima, kakva god da je ova BiH ipak je suverena i nezavisna
Mene je stid kad me ljudi pitaju ko je predsjednik BiH trentunto. Ti ne priznajes ovu drzavu i prema tome ne postujes njen ustav. Samim tim trebas biti raduzen svih duznosti. Ipak, sretan ti dan drzavnosti drzave na cijem si celu a koju ne priznajes. :-) U jednoj Americi bi te nazvali izdajnikom. U Sjevernoj Koreji bi te streljali a ovde kod nas, moze sve...
I vašar u dodiklandu 9.januara lje isto privatan čin plus zabranjen od suda Bosne i Hercegovine, tako da je pametnije da ne laprdaš.
Koliko ja vidim srbijanski KOS je i hrvatski SIS su poklopili KLIX stotinama botova/profila . Ako SDA toliko hvali OSA-u i g-dina ''8'' neka riješe to.
Dodo ebem ja tebi kosti cetnicke ebo ti milosevic i svi cetnici cetnicku familiju nadam se da imas klix i citas ovo skelo gluupa