Komentari (288)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doci ce helikopter iz Sarajeva po tebe.
Politička predizborna retorika počela punom parom
prvo idu sud i tuzilastvo a onda dalje redom sve ostale bosnjacke institucije..jos pre 2 godine sam govorio o tome s tim da sam predvidjao 2020 a eto doslo mnogo ranije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mi cemo predlozit da se suspenduje Srbija i RS sve dok ne pohvatate sve one ubice sto su ubijali neduzen gradjane BiH.Neki dan su donjeli oslobadjajucu presudu za Strpce gdje su izveli iz voza neduzne gradjane BiH ,Srbije i Crne Gore i predali ih cetnicima Milana Lukica.
Mozes dici spomenik tom sudu, da je kakav treba lezao bi u zatvoru.
Smrdljivo prase nije vrijedno pomena , al et ipak da napomenem da smrdljivo prase uvijek ce biti i ostati smrdljivac
hiiiiiija, brnjo
Sudi se po zakonu, cinjenicama i dokazima a ne kako bi srbima to odgovaralo i tacka. Niko od pobijenih Bosnjaka u Srebrenici te 92-ge nije ni imao sud! Bagro jedna zlocinacka!!!
Dje si lemi ima li sta belegiju😂
samo ti poredlazi i prdi u vjetar.niko tebe jarane ne uzima za ozbiljno.prodajes maglu.
Predlozi povecanje penzija za 50%.
dobro Mile daj vise gledaj napried ne truj ovu predivnu nasu djecu prosloscu radi kako ti srce govori a ne sta ti drugi kazu
Hrokni, hrokni ruzna krmcino.
Optužnica protiv ovog krelca ne bi trebala biti duga. Kratko i koncizno
Ne branim nikoga, Oric nije cvjecka, ali po ovim rijecima srpskog vodstva jedino je bilo moguce da ga osude, bez kvalitetne optuznice, kako bi oni rekli eto dobro je. Dodik trola ovce, to je evidentno, ali isto tako jako je bezobrazan i gura zemlju konstantno u probleme.
Nego s kim ono igra BIH u baražu? 😅
a akcize? 😁
Nasli nekakvog smrdljivog pjanduru da laze i petlja sta je vidio, izvukli ga iz naftalina...totalno neupotrebljivo. Morate se malo bolje potruditi kad izjednacavali stvari u proteklom ratu..svak' ziv zna ko su genocidasi. S druge strane, jedva cekamo da se otcjepite :), hajte molim vas. Samo muda pokazujete nad nejači. Jedva cekamo da vratimo BiH.
Ja cu da pijem sarajevsko I tuzlansko pivo I uzivam gledajuci kako Ameri hapse Guardijana.