Komentari (306)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još će postat najbolji jarani..ah mene ludog, pa već jesu. Mogu mislit sutra uživancije u Neumu, malo vinio (Bakir šerbe) malo morski plodovi, malo šege i malo dogovoranja da smisle neke izjave za novinare što ih čekaju ispred.
Bakir i Dodik ovo rade namjerno, jer se boje da im njihove ovce ne odu u drugi tor
dodik i bakir nastavljaju zajednicki pljackati drzavu uz pomoc covica...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ko ne konta da se njih dvojica dogovaraju sve vrijeme je pglu ko racku
Jel neko procitao tekst do kraja. Ovim je Bakir popljuvao sve pobijene na tlu rs-a za rijeme genocida.
Naprijed opozicije u FBIH i RS (BIH)...Da ih skinemo...Ajmo sad Afere na vidjelo
da li moze neko da mi odgovori, ako toilko ne podnosite Republiku Srpsku i vredjate je pogrdnim imenima kao i narod koji zivi tamo, zasto uporno zelite da zivite sa srbima u istoj drzavi? Da li neko moze bez vredjanja da mi odgovori?
Eto nije genocidna Al jest šumska
Nije ok nazivati sve Srbe genocidnim, ali RS je entitet nastao na genocidu, to su historijske činjenice.
Sta sad, nije narodima dovoljno sto politicari 'skalpaju' milione tacaka i tackica u zakonima koji samo njima idu na ruku, kao i javni tenderi vec hoce narod da zaglupe postavljanjem neistine kao zakon. Ko koga sta zove to je rekla kazala, to su prepucavanja ali sta se stvarno desilo desila su se krvava ubijanja i mucenja od istog tog kojeg vrijedja da mu se to kaze u oci. Tu je najveca steta 'zaglupljivanje' naroda(mnozina) i dokazivanjem da je sila jaca od istine.
Naš Bakir je u stvari sociolog a ne političar. Ljubi ga deda Zivkovic. On voli da iziđe u susret radikalnim Srbima i Hrvatima. Lijepo je biti pažljiv i širiti bratstvo pa makar preko bosanskih patriota. Mi patriote volimo Alijinog malog. A i on voli Dodika koji opet ne voli nas. On suosjeća sa problemima RS-a i trudi se da ih riješi ponekad bolje nego Dodik. Ljepota je vidjeti ih ponovo zajedno. Prijateljstvo do groba. Dirljivo zaista.
rs je GENOCIDNA tvorevina i tacka !
SalomonVisoki zasto onda zelis sa istom da zivis u zajednickoj drzavi kao i sa srpskim narodom?
Neka nam je ovako, na kraju ce nas zaduziti da ce nam banke sve uzeti, drzava ce se raspasti, i sve ce se postici sto se zeljelo ratom, ali bez ispaljenog metka dok narod/ovce to budu gledale
Predlozio, podrzao, narod popusio...uskoro novi film
Dragan Čović , Dodik i Izetbegović su najveće štetočine u BiH. Umalo da izazovu krizu i rat . Narod se ne mrzi , a oni prave mržnju. Sad kad dođe do eliminacije jednog od njih oni se spašavaju. Njima odgovara loša ekonomska situacija u zemlji. Lud to vidi. Samo se sve trojicu eliminirati iz javnog života.
Bakire, MUP RS-a js pravio genocid po BiH i sad ćeš ti da dignes ruku i da zabraniš nazovanje te institucije genocidnom?
Usto mu Babo rahmetli iz mezara. Sve ovo što nam rade je zapisano u zatvorsku celiji Foca, odakle je UDBA izvela grobara BiH. Sjeme vam se zatrlo Zivkovici.
Bakir i Dodik, braća
Bakir izdajnik ! prodaje nas Bošnjake i pravi fukarama i kokuzima zadnjih 30 godina ! dok se on i njegovi kurcibegovi oko nkega enormno bogate
Tako ti je i babo popustao Miloševiću i Tuđmanu da se dio Bosne zove srbska.
Izetbegovici ponovo na dijelu, ali ovaj put junior. Ponovo izdaja Bosne i Bosanski sehida. RS je genocidna tvorena, nastala na krvlju Bosnjaka i idejima Velike Srbije. Bakir Izetbegovic zeli Bosnjacima zabraniti zakonom da iznose cinjenice o RSu, na koje je Alija pristao u dejtonu.