Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MUDROM DOSTA: Delegacija EU ne želi komentirati "spornu" Rezoluciju SDA! Delegacija Evropske unije u BiH odbila je komentirati sadržaj kongresne Rezolucije SDA o ustavnoj reformi i izbornom zakonodavstvu uz obrazloženje da ne žele komentirati bilo čiji stranački program.
Aktiviranjem PRAVA na samoopredjeljenje prestaje vazenje dejtona a time Stupa na snagu republika BiH Hvala dodize sto cinis prvi Korak rjesavanja problema u jednoj i jedinoj
blablabla
hahahahah,scenario i režija SNSD I SDA,kad li će se samo pojaviti Ennio Čovikone sa kakvim špageti westernom on Bosnian way,požuri Čovke usamljeni su!
Kao 91-92 ,zna se šta se posle desilo..
Po ko zna koji put. Hahahahhaa
Dok je Skakinih ramazanskih topova ni pedalj zemlje nece otici iz BiH.
Joj sto ne mogu suplje sacim ces ti bolan ratovati bjedo nemate za kifle a ni za metaka da vam majmuni i Srbije ne pomazu ne bi za penzije imali
Teško je pored ovakvog ljudskog smeća kakav je milokrad dodik ostati ravnodušan. Kad bi bilo tko od švicarskih talijana, njemaca i francuza pokušao rušiti Švicarsku, bio bi krivično gonjen. Apeliram na odgovorne u državi BiH da konačno počnu kopirati švicarske zakone.
Postaje interesantno u sapunici.....
Pa opedijelite se. Sto autima, sto autobusima, a imate i traktore. Nece vas niko tjerati ali ni saku zemlje necete iznijeti iz Bosne kao sto ni mi nismo kad ste nas puskom tjerali ‘92.
Ko te pita seljoberu?
Evo da neko ko 10 ili 15 godina nije pratio BIH niti političku scenu, da danas dođe sve bi bilo isto.Ništa propustio !!! Iste riječi sa svih strana....eh samo naroda je malo manje i narod ogluhio na ovo sve
Ajde da vidimo imasli muda za to duduku
Evo ga opet !
KOPRCAJTE KAO RIBE NA SUHOM