Komentari (308)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bivsi sef CIA je nesto kao otpusteni radnik sa naplatnih kucica hahahahah
🇷🇸..................... 🚜💨🇧🇦
Samo sto je jos osudjeni pedofil :)
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ovako Katalonci prde već stotinu godina, pa i dalje Španija, narode dok Dodik poziva mi svi zajedno sve više gladniji a Dodikov sin Igor sve više bogatiji nasljedstvom, šta će te vi ostaviti vašoj djeci a šta će Dodik što je uzeo vam iz usta
"Prdili" su i Hrvati u Jugi pa ipak 20 godina nakon Hrvatskog Proljeća ostvarili samostalnost.
Samo sto oni i dalje zive normalno i imaju drzavu koja iza njih stoji, a kod nas imaju samo ovi na vlasti, narod neka gladuje i glumi patriotizam. Sve razjebati i napraiti drzavu ala Luxemburg i u njoj neka zivi ko je voli i osjeca svojom, a ostali neka idu u PM!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Stari magarac po svom...za ovog amera dovoljno je to što je bivši. Zajedničko obojici je što se ne pitaju ni zašta 😂😂😂
Kad Dodik kaže "da Bosna i Hercegovina ne može opstati", on zapravo hoće da kaže da se Bosna i Hercegovina ne može prilagoditi hajdučko-handžarskoj logici Kraljević Marka i kneza Lazara.
Idi pod sator i tu ce biti autonomija .
:),...Pojma vi nemate ko su Srbi,..jadna li vam majka
To je tako u životu. Davljenik se i za slamku hvata - do su Miletu podstrli " kontra obaveštajci" RS u Čikagu. MAYer je davnih dana izbušeni kurton u smislu profesije. Naravno nemaga nigdje dok ga dodikovci nisu povampirili. Autonomija RS DA, ali u hurcu i mokrim snovima gubitnika.
Bas prije dana nezavisnosti. Uvijek isto ...treba ga potjerati po sudovima , malo ga protrest da mu se kaze da ovo nije njegova prcija, niti pravo njegovih krvnika a ovaj CIA gubitnik nek se brine o podijeljenoj Americi.
lijepo je sanjati i mastati.
On je shizofrenicar
Napusite se kur.ca i ti i taj Amer i vas domacin pizdoustaš
Kao prvo probosanske snage trebaju biti mudre i oprezne posebno sa EU i u pregovorima sa amerima jer ovdje medju.organiz.i ambasade neke bliske rusiji i podjeli kreiraju sliku koja moze ostati trajna i drze status quo ako ne uspije podjela koju planiraju preko nvog visokog klovna iz njemacke.. Inzko je beba za njega
Tako da o a prica dodika je sinkronizirana sa Srbijom i SANU da se skrene paznja a bice tu svega.. Inzko bi trebao da ukloni po nekoliko ljudi iz svih naroda da bi ovo krenulo na bolje.. Jadno je da toliko godina Dejton tumace dodik i covic..
Ovo je na fazon "traži sve da bi dobio nešto"... Samo me zanima koliko nas je koštalo ovo lobiranje...
Ma vala neka se osamostala, ovako nikom nije dobro.
Svijet priča o ukidanju entiteta i kantona, a oni bi autonomiju. Nema ker više za šta da ih ujede, a ono bi nešto. Sa penzionerima od 300 KM penzije?
Koliko ih košta ovaj propali Steven
Jel se sjetio Komšo i Džafke da podnesu tužbu protiv Dodika zbog kršenja zakletve koju je dao prilikom stupanja na dužnost člana predsjedništva? Ne možeš pričati protiv BiH dok si na funkciji člana predsjedništva! Prihvatajući takvo ponašanje Dodika, druga dvojica postaju saučesnici u razvaljivanju BiH.
Što ovaj Tanasković navalja gluposti kao Deretić. To je onaj što je bio ambasador Srbije u Turskoj pa ga Turci protjeraše jer je izjavio da treba ukinuti Tursku, a obnoviti Vizantijsko carstvo tako što će se pobuniti Kurdi i Alevije. A bivši šef CIA-e za Balkan ne zna uključiti kameru. I oni će da stvaraju veliku Srbiju. Helouuuuu. :)))