Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile po ko zna koji put pokazao karakter. Jednom rječju kukavica. U dvije riječi kukavičko laprdalo. Treća riječ i ne treba.
@MoRamboKraljaTvrtka nismo ti mi od tih što imaju vremena da to rade, mi smo radni narod, niti begovi niti age niti kerovi, samo krv žulj i rad, te stvari ostavljamo vama da radite, put na GP sarajevo ispod duge da ti ćund..s naraste i nedaj da ti kidaju opet.
@StarmoBregza to mu je danas Rus rekao, Mile ja sam previse star da bude uz tebe pa zalazi se sam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja veceg seratora u zivotu nisam vidio... samo da mi je vidjeti njegove birace
Teško da ćeš nas vidjeti u džamiji.
On bi sve dao samo da mu ostane njegova firma... republika srpska
neka ba, đećete, sacekajte makar do 8. septembra :D
sjednu gosp.Erdogan i Putko i dogovore biznis od oko par milijardi dolara i nako uz kafu kaže Erdo njemu de smiri onog orangutana smeta mi raji.. kad sutradan monkie diže ručnu.
🐑🐑🐑
Hahaha..., , odlazeća Američka administracija, , hahaha...
Samo novi izbori i to zajedno sa lokalnim i uvesti elektronsko glasanje,Ovako poslanik sa 200 kupljenih glasova odlucuje o nasim zivotima a drzavica veličine jednog Europskog grada.
Steta sto ga opozicija nije podržala a takav je lijep rat mogao napraviti... Sa hiljadama zrtava na svakoj strani.. Steta.
Sto li je ovo predcjednik Dodik kaharli? Nesto ga mori?
Ahhhaaaaahaaa , ....več viđeno...! Nego ba-ja , ...da ti ipak skratiš muke i sebi i nama , pa da odmah 6 sept. zakažeš tu sednicu ...Tako , da več 7. sept . Ameri tebi pošalju depešu...Mislim da znaš kakvog sadržaja...
mile pusy smouk
Povlaci on nama polni organ.
Jeli Dodik povukao rucnu ili Rusija?
mile da je pametan proglasio bi ratno stanje ... invazija marsovaca ...mars napada ...
blefiro
Kome li je samo palo na pamet da pravi malu jugoslaviju kad ni velika nije mogla da opstane. Sto pre se ovo cudo od drzave raspadne na sastavne delove bice svima bolje, pa nek svako sa svojim radi sta zeli.
@Generalova_radnja Bosna je bila I prije I poslije Yu!
@Generalova_radnja Jugoslavija rat nije preživjela, Bosna jeste. Nemogu neprijatelji mrziti Bosnu koliko je Bošnjo može voljeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)