Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milorad Dodik je obicna marioneta Aleksandra Vučića , a oni obojica rade po nalogu Rusije
Kao sad to , bre Milojko...! Zar nisi rekao da te Visoki ne zanima i da je on za tebe poljoprivrednik ..Pardon , ministar poljoprivrede...Ahhhhahhhaaa..., Brukaš se ba-ja...Al , to nije ništa novo...Vučko će ti saopštiti tužnu vijest...Odlaziš..
Je3o ti Šmit ma7er direktno u pi4ku.
Jēbbo vas on,što mu dajete toliku pozornost...
Ja bih samo da napomenem gospodu s klixa da je danas 190.godina od proglašenja nezavisnosti Bosne iz okvira Osmanlija. Naime, nakon pobjede na Kosovu, Husein-kapetan Gradašćević se na današnji dan 1831.god proglasio vladarem Bosne. Zaboli me k.rac za ovog glavonju svakako je nebitan
Ovaj Dodo smije jos samo do Beograda skoknuti. Svugdje drugo na crnim listama. Mozda smije i do Pekinga, al ne smije nigdje presjedati.
Sta bi mi da nam nije klixa. Nebi znali da se sastaje sa vladikama i sa Vucicem
klix je pravo velikosrpsko glasilo! Nema dana da ne poradi malo na velikosrpskom projektu, trujuci nas o Dodiku, i snajperisti Vucicu i spinujuci vijesti protiv SDA, protiv Bakira Izetbegovica i branioca BiH
Pitanje je samo da li ce predsednik Mile uspeti da predsednika Vucka nagovori da her Smita ubuduce tretira kao turistu..ja se nadam da hoce. Mile je ipak mnogo iskusniji politicar, vece vizije i znanja, bolje poznaje unutrasnje prilike u BiH ali i kretanja na medjunarodnoj politickoj sceni. Da je pameti predsednik Vucko bi poslusao Mileta i her Smita proglasio za turistu. Sta ce biti bumo videli danas
@Ahmet22 NATO vezba je kompromis da bi srpska vojska dosla na Manjacu sto ce se desiti do kraja godine. U ANP-u ti pise saradnja i kooperacija a nigde nema pridruzivanje NATO paktu..izradio vas Mile ka Bugarin curku a vi necete cak ni da procitate jer vam je dovoljno sta vam efendija Komsic kaze a on naliven kao vinski pampur, ne zna di je niti zna sta prica. Lako je vas naloziti..
Dvojica debila i krimosa ce imati neku glavnu temu. hahahaha
kako god dodik zavrsi on se moze pohvaliti da je radio sta je htjeo zadnjih 15ak godina
Dodik je enormno bogat, ne zna šta će s novcem, a prosječan čovjek jedva sastavlja kraj s krajem. Njegovi birači su isti kao i on, samo što je 99.9% siromašnih, a onih 0.01% su njegove pajde.
Izgleda da je Dodik bio "u pravu" kad se protivio ovom Kristijanu. A Kristijan gori i zabrinutiji od Inzka, a usput radi za sjedokosog iz kamenjara.
Poglavice plemneskih saveza Smjenti u jednom danu, zabraniti Poglavicama da se bave politikom i procesuirati sve zajedno. Plemna ce svataiti da su svi jednaki ,kao sto jesu i mirna....... Bosna a i Hercegovina.-
Ustaj mala veži kera.....itd.