Komentari (244)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta još ima novo?
Jedan dribla, drugi nabacuje, samo sto ne igraju lopte, vec se igraju nasim zivotima .
@SimpleRed A kvalitet igre ko Bosne u kvalama, jal Srpije.
Vino piju ajduk Dodo sa ajdukom Covicem Draganom, a kada su se napojili vina,stade Dodo Covicu bjesediditi. Pisao mi serdar- Vucic Aco,sa serdarom- Plenkovic Andrejom da varamo Bakira - Musir pasu, dok se Bosna ne pocjepa cjela. Kada su se napojili vina,Covic ajduk poce bjesediditi, Ti se deri na Bakira - Musir pasu,dok ja budem mirio vas dvoje. A kada ga napojimo vina,uzecu mu papire iz sovre. Stotinu cu promjeniti vjera,da ucinim sto mi srcu dragu.
Oj kako sam streso Đuku ko zemljotres Banja Luku...
:):) joj kako vam se da vise ajte vi malo trenirajte utovar-istovar sa aviona,...
Znaci Amerika i EU odlucile ispraviti gresku i pustiti Atifa da udje u BL. Lijepo hvala vam
to je jedna đukela sto samo zna da laje
jah, .............ovdje u Sarajevu govore:"Ja ću ići u rov ako bude wi fi i nargile!" :(
Upravusi drugar,ovaj pute nece ih Alija branit i nato.
Giupi narode ,oni samo izmisljaju nove seme za zavadjanje naroda dok su na vlasti 25 godina i pljackaju narod i drzavu,od njihovih ideja nista nema ,sve diktira EU i Amerika.
Ma da, sigurni ste obojica tako da cete uzivati dozivotno Sirotinjo svih vjera i nacija ujedini se
@Jedan iz mase .....narod više nije glup da ratuje pa poslije ko ovi borci da provode dane i dane u šatorima tražeći svoja prava.....mojne više šuplje, bolje povalit večeras nešta ili popit pive.....kul !
Republika srpska se pise...a ne Republika Srpska... svako dobro
Deder lani; KAKO i SA ČIME? Pa rečeno ti je da će biti Dejtona 2 umjesto Memoranduma 2 i RAMC-a tri!
problem je dodice sto ustav a to i bosanski pravoslavci treba da zbaju ne dozvoljava nikakvo odvajanje dijelova BiH dok taj isti ustav dozvoljava unaprijedjenje ka demokratskom i gradjanskom drustvu.
Bosna i Hercegovina je vjecna a RS samo privremena administrativna tvorevina.
Prvo. ukinuo bi naziv R.Srbska! to vrijedja deuga dva naroda koja zive u tzv.rs kako Covicu to pase?
Čović se još uvjek nada.
Dodik je već godinama naš čovjek, nadam se da mu neću naštetiti kod njegovih ako to kažem.On radi za interese Bošnjaka i Hrvata, Turske, Vatikana, Njemačke i Amerike.Želim mu iskreno još puno godina na vlasti, da zajednički dođemo do konačnog cilja, a zna se koji je.Dodik je i postavljen s tom namjerom, zato ga niko i ne dira.Svi pokazatelji govore da odlično odrađuje posao, a nakon ostvarenja cilja on i porodica će biti izvučeni na sigurno.