Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STA KAJE ONAJ PJEVAC "NECE MENI DRINA BITI KAPIJA" POTPIS HULE
ta ce dodik pricat klosar....
LJUBAV NE ZNA ŠTA JE GRANICAAAAAAAAAAA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da bih ima politicare kao albanci na kosovu nebi se ovi sepurili ovako
Srbija i Republika Srpska bice jedno
probali su to kroz historiju mnogi pa nisu uspjeli..necim moraju da zapale javnost pa i ovakvim izjavama sirovog Dodika
Ma niśta novo već skoro 30 godina o tome sanjate..hajd ba sikter..Ima svako svoju drźavu,śta ste zapeli za najljepśu drźavu na Balkanu.Najljepśe Źene najbolji ljudi.
Nikome nije zabranjeno sanjati i mastati!
Bosna se pokusava razjebat hijadama godina ali ne uspijeva, tako da lijepo je sanjat
JBG. i ja zelim da srba nestane u Bosni al mi se neda. Mogu samo sanjat.
@nenoniho bolesnici zasto tolika mrznja prema srbima
Mislila sam da je prestao sa adolescentnim mokrim snovima. Ništa od mišljenja - on, Milokrad, nikada ne porasti. Sada i u ovom stanju straha od bliske budućnosti, on pokazuje da je samo jadni ljudski kepec! Drina je više hiljada godina prirodna granica bosne i istoka, kako god da se tada zvao. Duduće, tako će i ostati. Bolje briši, dok te tvoji nisu obrisali!
Indexi - Sanjam remaster Milorad Miki Dodik i gudački orkestar "Čiča Draža"
Bosna do dunava
Samo ce san i ostat.
Mora se priznati da su se Srbi pošteno zeznuli oko ovog naziva Republika SrPska. Treba li su je nazvati Republika SrBska.Ovi iz SrBske časti se izgleda nisu zeznuli. SrBi-SrBija, SrBi-SrBska, SrPi-SrPija SrPi-SrPska Ja od sad ove Srbe iz Republike SrPske zovem SrPi, uostalom sami su sebe tako nazvali čim su dali ovakav naziv ovom BH entitetu, SrPi iz SrPske :)
Do jučer je Vucko za Rudonju bio politički pobačaj a sada mu samo cipele vire iz Vuckove guzice. A što se Drine tiče ona je uvijek bila granica između istoka i zapada i tako će biti zauvijek. Uskoro ce NATO zastava da se viori na lijevoj strani Drine i to će biti kraj mokrih snova bivola iz laktaša. A Rudonja lagano do septembra i zbora a poslije ko zna....
Ovaj gospodin je u pravu......ako se udruze bosnjaci BiH i sandzaklije, bilo bi brisanja Drine kao granice.
Granica na Drini će i nestati, ali će to biti onog Sudnjeg dana kad budu nestajale sve granice i Zemlja.
I ja sanjam da sam kapetan od belu lađu!