Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast predsjednice, sad laganica, malo biraj ambasadore, primaj delegacije i putuj.Dovuci u Sarajevo avion i helikopter da vide u cemu se voza pravi predsjednik i gospodin. Vladaj kada umijes, onda idu smjene direktora direkcija i policijskih agencija
@vjetar_sjeverni jos kad bi se poturice zapitale koliko njih odlazi ;) jedni mujo htio bi sam sebe slagat al je preglup nezna ni to
@velikagonoreja Ma ti si budala
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vuk dlaku mjenja cud nikada ☝️ uglavnom dosadno nece biti ... ☝️
dakle bivši komunist, pa reformist, pa demokrat, pa čedo je napokon odlučio da više ne mijenja politiku. dok ne puhne opet.
što bi na engleskom rekli - Same Shit, Different Package
Nek prica ko sta hoce ali Dodik je uvijek pobjednik. Najpametniji politicar na ovim prostorima. Nedodirljiv, sta god uradio.
Slika 4 - današnji lideri Đikana. Sveti Savo naš, šta nam se ovo posla na zemlju? Pa ljepše izgledaju iza moje kuće na zid naslonjene metla, lopata, motka i grablje.
Tako je predsjednice.Pokusaj malo ove talibancice opismeniti ,pa da i oni krenu naprijed.
Koji apsurd da Dodik koji je na Americkoj crnoj listi zajedno sa drugim svjetskim kriminalcima i ubicama bude buduci predsjednik BiH ...
čuj polaže zakletvu u rs-u, izgleda još tripuje da je entitetski predsjednik. hajmo izbaciti međunarodnu zajednicu, visokog predstavnika, ukinuti kantone, entitete i uvesti demokratsko pravo jedan čovjek jedan glas kao u svim demokratskim državama.
bosanski srbi i hrvati trebaju ljubiti stope među narodnoj zajednici jer im je dala nekakvu konstitutivnost u bih. dodik se previše osilio na račun toga ali mora znati kad nestane međunarodne zajednice u bih nestat će i konstitutivnosti.
@p@pi kada je ovdje bio krst,vi ste jahali kamile po Persiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dodik: 'Do sada sam bio Mrki međed a posto sad silazim iz šume u grad, od sada cu biti Krme u Teheranu.
Validna mu ova zkletva kao diploma iz Tavnika :)))
Dodo, samo gazi Đikaniju, ljubi te Šejh Sveti Savo s neba.
Nije Dodo tvoja država Republika Srpska-to je entitet, tvoja država je BiH jer si njen predsjednik i reci to jednom jer znaš dobro da je tako!!! Kad bi uradio ovo što si obećao, ne bi bilo loše nimalo, al moraš priznat da je tvoja država Bosna i Hercegovina, svidjelo se to tebi ili ne!!!
ovaj krepo kaze da je baja ahhahhahahhaha e jesam oplako kaze da se viidi ko je baja
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Frilissa.ga
Dodik radi i uziva, a drugi gledaju. Sad postaje predsjednik BiH, instalira svoju ekipu u VM BiH gdje Tegeltija preuzima funkciju Predsjedavajuceg VM BiH, onda na red dolaze ambasadori, pa direkcije i agencije.Blago onome ko je sa Dodikom dobar, eto funkcije. Vrlo lako bi Culum mogao postati direktor SIPE
jel ti znas da on tamo nije sam?
Doce jos vise sranja kod Srba, to je tesko divljastvo