Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema niko nista protiv srpskih zrtava i bilo je i medju nasima onih koji su se iskaljivali nad civilima i treba ih NAJSTROZE kazniti taman da mi je babo , ali su bile postavljene izmedju ostalog i slike ubijenih vojnika , koji su ucestvovali u ubistvima bosnjackih civila. Jel neko misli da je normalno mijesati zlocince i civile?
Ne znam ja, objavili su kredibilni portali i slike njihove presudjene, naravno da ne mora biti 100% tacno ali cinjenica da je toliko ljudi prepoznalo uniformirane vojnike VRSa govori nesto
Jedno je zrtva vojnika tzv. rs a drugo kad pobijes muskarce i njihova tijela raskomadas i zakopas i sakrijes u nekoliko grobnica i onda o tome sutis i krijes zlocince i jos se tim ponosic. Velika je to razlika. A, to ima ime to je - genocid .
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Da li je Slobodan Stojanovic djecak 12 god koji je zaklan, kome su oci izvadjene i prsti osjeceni, utroba izvadjena, da li je on bio vojnik VRS, da li su svi u Potocarima ukopani nevini civili. Kako oni mogu biti zlocinci genocida kada su isti ubijeni 92-93!? Kako vas nije sramota i portala i vas smradova sto komentarisete. Treba zajedno da placemo za nevinim zrtvama, treba se u oci pogledamo i da kazemo nikad vise...
Bez istine nema pomirenja
Čovjek traži odgovornost za nestanak vojnika a vamo hiljade civila. I ovo je nana predsjednik države. Svaka čast majstore trebamo ti se nakloniti koliko dugo vladaš ovim glupanima
Pa da. Sve žrtve su podjednako važne i sve ih treba isto tretirati.
SRAMNA PROVOKACIJA poslije 30 godina kakvog takvog , ali ipak normalnog zivota ! Ali to je jos jedan dokaz bahatosti i gnusnog ponasanja covjeka koji predstavlja srpski narod koji mu jos uvjek odobrava sve sto uradi i kaze ?! Da je unekoj normalnoj zemlji , bilo bi mu davno zabranjeno bavljenje politikom !
Eno Milice sto radi u Trebinju u onoj pečenjari pored topola, što ste nju stavili tu?
Ruzna provokacija bas na ove dene sjecanja!
Rat u glavama,glad u zeludacu,prazni dzepovi,zivot bez buducnosti,ali nacionalizam u krvi.
Rs parlament rekao 2004: 2385 srba poginulo od 1992 do 1995 u regiji podrinje od cega 1986 vojnika.
Milorade, laž nikada neće postati istina, koliko god je ti ponavljao……..
Pretpostavljam da je nacelnik Zvornika iz SNSD lik koji je naredio a ti njemu da se to uradi.
'Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno', rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike
To je za vas provokacija?! Istina je provokacija ??
Prestanite davati nepotteban reach Dodikovom twitteru
Pa vi njih puštajte u Sarajevo na obilježavanje godišnjica če**ik ostaje če**ik
Prema zvanicnim podacima do kojih su dosli Srbi iz RS broj poginulih Srba na podrucju opstina Srebrenica, Zvornik, Vlasenica i Milici, Bratunac, Kalesija sa Osmacima i Sekovicima jeste 2385. 1974 su vojnici, 387 civili (ne umanjujem njihovu nevinost kao civila), a 24 je dodijeljen nepoznat status. Znaci, gospodo, vasi podaci.
1992. je na podrucju navedenih opstina ubijeno 273 civila srpske nacionalnosti, a 1993.,1994., 1995. je ubijeno 114 civila.
Jbm ti sve!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)