Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On je vic sam od sebe.
Voda ne izlazi iz ušiju krmka.
Dodik, najedi se 💩💩💩💩💩💩💩!!! Ako treba, ja cu ti veliku kašiku organizovati. Cak sam spreman da ti dnevno doniram 💩💩💩💩💩💩. Samo bujrum 🐷🐷🐷🐷🐷🐷
Djeca ti se smiju moj Milorade
Sejo Sekson: "druže, to su ljudi bez m*da i časti"
Dodick-a pravo prevrće :)
Kazem vam, Rusi zarobili originalnog Ronhilla, poslali nam ovu kopiju, zar ne primijetite znatna odstupanja u ponasanju?
dodik zna da će doći bankrot rs u naredne 3 godine
Čoban u odijelu. Gospodin. Svaka čast.
E, moj, Dodo (vidis kako ti tepam kao najrodjenijem😂), pa ti ne znas kud udaras😱Bolan, stand na loptu, analiziraj situaciju i budi samokritican i shvati da si okruzen poltronima, a poltron ti nikada nemoze zeliti dobro😱😂shvati da sa jednom guzicom ne mozes sjediti na 2 stolice, a kamoli ti koji sjedis na sto stolica😱😂brate, sam si kriv sto si se toliko zaduzio, a ne BOSNJACI 🇧🇦
Ne zna čovjek kud goni.
smor
Milokrad seoska varalica
Gubi se ko abdest
Nonses je da Ustavni sud odlučuje u parnicama, treba očigledno Vrhovni sud BiH, da preuzme taj posao.
Politicki cirkusant kojeg samo jos blesav narod moze drzati na vlasti. Zato mu dajem za pravo sto ih pljacka i dalje pravi budalama. Bolje nisu ni zasluzili.
🤣🤣🤣🤡