Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ovakve stvari i dalje zovemo vijestima?treba ignorisati ovog "covjeka" jer ocito zivi u svojoj zabludi. Izmedju ostalog u njegovoj "drzavi" je sami jad i bijeda, jadno,stvarno jadno.
Pa ko je reko da nas je briga !!!!¨hahahahahahhaha, 400 ljudii svako jutroo cekaa na javnoj kuhinji da dobije krisku hljeba i malo supe u Lukavcu, nemaju ti sugradjani šta ni žderat. Eto to je ta DIVNA republika mrska, to je miletova zemlja bajki, jad i cemer, nemate sta jesti.
Je'bena opcina Istocno Sarajevo !!!!!!!!! Federacija jelll mamlaze
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
RS ce biti drzava kad ja postanem kapetan o Belu Ladju
Hahahaha Dzentlmenu komentar ti je za 10000000 hahaha.
Realno gledajuci, RS ce postati drzava kad to nekom van Balkana bude u interesu :-))) A tebi Gentleman zelim da postanes i prije toga kapetan od belu Ladju, ako ti je zelja :-))
NASAO SI ME NA POSLU DA ZIVCIRAS
VEOMA LOSE MJESTO ZA LJUDE ? A ZNAS ZASTO ? ZBOG VAS CETNIKA I USTASA KOJI ZELITE DA JE DJELITE IDIOTUUUUUUUU
oprem dobro
Sta ce ambasador BiH tamo?? Odmah ga treba smjeniti...
Kosovo je drzava, a uskoro i Sandzak... RS genicidna tvorevina.
Sta je covjek pogrijesio,imamo svoje sudstvo,policiju,skolstvo,zdravstvo,vladu,skupstinu,predsjednika,ustavni sud,vrhovni sud,vojsku,ikucajte na googlu pa vidite sta je drzava.Samo nam fali priznanje,a i to ce se desiti samo moramo biti strpljivi,a vi cete se busati,prijetiti,dibvljati,ali ako Ameri kazu tako necete smjeti pisnuti,vec cete uci u nirmalizaciju odnosa sa RS,bas kao Srbija sa Kosovom,tako je to drugari.
Republika Srpska je -REPUBLIKA. Sve republike u svijetu su drzave.Ako tako posmatramo onda je zaista R.S. drzava. Ali sta je sa M-H Federacijom ? Je li to drzava.Tu mi je nesto nedoreceno. Federacija cega-republika,naroda sta li ? Bosnjaci to sve nazivaju drugacije-Veci i manji entitet.E jesu pogodili ''ko prstom u g....'' -nije ni sija ,nije ni vrat- Pogledajte ovaj naziv: -Predsjednik Republike Srpske-O.K. ! Primjera radi :-recimo da je Gospodin Dodik u zvanicnoj posjeti jedne velike svjetske sile Kine.Tamo ce ga svi Kineski zvanicnici oslovljavati sa Gsn Predsjednice Republike Srpske.Sta mislite kako ce to shvatiti skoro dvije milijarde Kineza -shvatice naravno da im je u posjeti Predsjednik jedne male drzave sa Balkana. A Kina je druga svjetska sila po svemu. Kada se realnost uzme u obzir onda je Gsn. Dodik 100% u pravu. Ali,ali bato mali-sta ce Bosnjaci-ni rijeka ni jezero-sto rece Mesa, ti moji Bosnjaci ,po svemu isti kao Srbi i Hrvati ,osim po religiji.
Gospodo, Dodik je u pravu i sve se odvija u tom pravcu. Moze da vas Amerika podrzava ali njega podrzavaju Rusi, Kinezi i prakricno ne dozvoljavaju zapadu da vara i namece svoje. Vi mozete da je nazivate kako hocete ali samo sebi ce te naskoditi. Ko ce da pristane da zivi u braku i bude maltretiran. Zato svako ide svojim putem i bira prijatelje. Tu definition Srbima ne treba Turska. Vama sretno u vasoj Federaciji jer ste tako hteli.
Mile Ronhill(aka Milorad Dodik)=nus proizvod yebanja izmedju yebozovne bukve i domaceg medjeda koji nije polozio sexualno obrazovanje. Mislim,ipak razumijem ja njega,co'ek totalno odljepio,ali,zar je moguce da su u toj RS svi totalno pobudalili pa vjeruju tom nus proizvodu koji nema ni 0,5 grama mozga u glavi??
Stara kineska poslovica " Pas koji laje ne ugriza":)
ko ovu budalu vise shvata za ozbiljno,njegova demagogija i suplja je odavno prevazidjena.. njegov karj je jako blizu to su i pokazali prosli izbori kada je popusio do bola.. njemu vise nista ne preostaje nego da narod truje jednim te istim pricama od kojuh naravno nema nista.. jos malo krmak,nicija nije do zore gorjela...
E moj ti... problem nije Dodik sto priča, problem su oni koji ga slušaju... ako i 5 % ljudi koji su slusali njegov govor shvati ga ozbiljno, to ti je moj prijatelju, rat u najavi, kad takvi dodju na polozaje i vlast.
Ovaj covijek je pravi cirkus
lik lud ko struja :D nakro se ko stoka boli njeg kujac za svima njemu je dobro... mora povremeno laprdat ko i svi ostali u bosni sad ce izbori jepes ih sve!
Upamtite Bošnjaci za ubuduće, genocid se isplati… bolje nas stotinu u zatvoru, nego 100.000 pod zemljom...
bolje 10000 bubrega servskih nego 5000
E vala što možete vi iz Banja Luke i Dodik srat....................................postajete dosadni ko proljev vi vaša republika smrdska.......pih
Neces ni ti josh dugo poceo djeciju pamet dobivat :)